Prostata, medicamente prospect

Lista articolelor despre prostata si medicamente prospect pe AflaCum.ro

Articole despre prostata si medicamente prospect

Citeste cele mai noi articole despre prostata si medicamente prospect publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre prostata si medicamente prospect, pe AflaCum.ro!

Fokusin este folosit în tratarea dificultatilor asociate cu marirea benigna a prostatei, cum ar fi: dificultati de urinare, pierderi urinare, nevoia urgenta de urinare, urinare frecventa pe timpul noptii, precum si în timpul zilei.

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

- Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

Prostata este un organ de marimea unei nuci, localizat sub vezica urinara, care poate fi afectata de diferite boli, in randul barbatilor de peste 50 de ani, printre care se numara si cancerul de prostata.

Iata care sunt simptomele acestei boli:

1. Sange in urina, cauzat de prezenta unei tumori, ce apasa pe uretra. Daca prezentati acest simptom este indicat sa mergeti, de urgenta, la un consult medical.

Examenul rectal este una dintre metodele prin  care medicii verifica prostata, pentru a descoperi posibilele anomalii ce indica prezenta cancerului de prostata, prostata marita sau prostatita.

Specialistii nu recomanda pacientilor sa-si faca singuri un astfel de control, deoarece acest procedeu necesita o buna pregatire.

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa va faceti singuri un consult de prostata:

Citeste prospectul medicamentului Trivizir si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Trizivir este un medicament care contine trei substante active: abacavir (300 mg), lamivudina (150 mg) si zidovudina (300 mg).

Este disponibil sub forma de comprimate de forma unei capsule de culoare albastru-verzui.

Citeste prospectul medicamentului Pergonal 1000, flacon injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Femei: Pergonal si, consecutiv, gonadotrofina chorionica (hCG, Profas) sunt indicate pentru inducerea ovulatiei la pacientele amenoreice sau la femeile anovulatorii cu cicluri regulate sau neregulate.

Barbati: Pergonal, in terapie concomitenta cu Profasi, este indicat pentru stimularea spermatogenezei la barbati cu hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.

Citeste prospectul medicamentului Miofilin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Astm esential, dispnee astmatiforma de origini diverse.

Compozitie: Comprimate/capsule, continand 100 mg aminofilina. Fiole continand:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Finasteride Teva 5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum...
Indicatii:Tratamentul simptomelor moderate-severe ale hiperplaziei benigne de prostata (HBP). Reducerea riscului de retentie urinara acuta (RUA) si...
Indicatii prospect: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului...
Indicatii: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar...
Cancerul de prostata este o boala cauzata de o tumora maligna metastazica, care porneste din exteriorul prostatei...
Prostata este o parte a sistemului reproducator masculin, care inmagazineaza 25-30% din sperma si ajuta la ejaculare. ...