Pui tava, potarnichi

Lista articolelor despre pui tava si potarnichi pe AflaCum.ro

Articole despre pui tava si potarnichi

Citeste cele mai noi articole despre pui tava si potarnichi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre pui tava si potarnichi, pe AflaCum.ro!

Spre deosebire de puiul la tava care se prepara impreuna cu unt si cu sare, la potarniche se adauga slanina, frunze de vita de vie si unt.

Iata cantitatile exacte pentru aproximativ 6 persoane:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- o lingura de unt,
- 2 cepe mijlocii,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- sare, piper.

Reteta de potarnichi pe varza este pentru 4 persoane.

Ingrediente:

- 2 potarnichi,

O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Fazanul, prepelitele si potarnichile sunt printre cele mai apreciate tipuri de carne de pasare in materie de vanat.

Iata o reteta simpla cu potarnichi la frigare.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- frunze de vita,
- 200 g slanina,
- 6 felii de paine,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

Se curata de pene in ultimul moment, se scot si intestinele.

Se trec prin flacara de spirt, se sterg cu o carpa uscata.