Riscuri

Lista articolelor despre riscuri pe AflaCum.ro

Articole despre riscuri

Citeste cele mai noi articole despre riscuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre riscuri, pe AflaCum.ro!

Carnea de pui este printre cele mai simple de gatit si printre cele mai sanatoase surse de proteine, Dar, pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie, trebuie sa avem foarte mare grija cu prelucrarea ei. In caz contrar, exista riscul intoxicarii, a infestarii cu salmonella sau alte bacterii.

Astfel ca decongelarea puiului este foarte importanta pentru siguranta alimentatiei noastre.

Iata cum se poate decongela cat mai sigur un pui:

In prealabil, carnea de pui trebuie impachetata bine si pusa in congelator in ziua in care a fost cumparata (in niciun caz carnea proaspata de pui nu trebuie sa fie pastrata in stare cruda mai mult de o zi).

Sportul este sanatos si distractiv in masura in care iti place ceea ce faci. Daca nu te mai pasioneaza ca la inceput sportul practicat, este timpul sa nu iti mai irosesti vremea cu el. Inseamna ca a venit momentul sa te ocupi de altceva care iti place mai mult si iti aduce imai multe satisfactii.

Daca stai in dubiu si iti este greu sa renunti  la sport, iata cateva indicii clare ca ceea ce faci nu ti se potriveste.

Recunoaste semnele. Astepti cu nerabdare sa mergi la antrenament sau nu ai nici o tragere de inima sa te antrenezi? Daca ai ajuns sa cauti scuze ca sa eviti antrenamentele, inseamna ca sportul nu este pentru tine. Cantareste bine beneficiile sportului practicat si pune-le in balanta cu dezavantajele lui.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.