Screenshot, galaxy s3

Lista articolelor despre screenshot si galaxy s3 pe AflaCum.ro

Articole despre screenshot si galaxy s3

Citeste cele mai noi articole despre screenshot si galaxy s3 publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre screenshot si galaxy s3, pe AflaCum.ro!

Daca aveti anumite lucruri in telefonul Samsung Galaxy S3 pe care doriti sa le salvati si sa le trimiteti prietenilor atunci un screenshot (poza de ecran) este solutia ideala.

Iata cum puteti face acest lucru:

Metoda 1: Screenshot manual

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Screenshot decupat. Daca v-ati saturat de screenshoturile care cuprind mai mult decat aveti nevoie din ecran, apasati Command + Shift + 4, ce va transforma cursorul intr-o cruce. Dupa ce ati selectat ce anume doriti sa cuprindeti in screenshot, luati degetul de pe mouse si screenshotul va fi salvat.

Ascunderea rapida a unui document, care va incomodeaza, se poate face apasand Command + Option + D, iar daca doriti sa recuperati documentul, apasati din nou aceste 3 taste.

Iata care sunt comenzile prin care puteti face diferite tipuri de screenshoturi (capturi de ecran) pe un Macbook:

1. Screenshotul intregului ecran:
Tineti apasate tastele: ⌘ Cmd+⇧ Shift+3 Veti auzi sunetul scurt al unui aparat foto. Acesta este un screenshot de baza, care va captura intregul ecran.
Veti gasi screenshotul sub forma de fisier png pe desktop sub denumirea: Screenshot time/date.

2. Screenshotul unor elemente selectate:
Tineti apasate tastele: ⌘ Cmd+⇧ Shift+4Cursorul se va transforma intr-un mic reticul cu numerele de coordonate pixel in partea din stanga jos.

Inainte de aparitia modelului Samsung Galaxy S2 Android 4.0.4., poza de ecran putea fi facuta apasand concomitent butonul de reducere a volumului si cel de Oprire/Pornire/Blocare.

Insa o data cu noile imbunatatiri aduse acestui model de telefon, puteti acum sa faceti o poza de ecran apasand concomitent butonul Home (Acasa) si butonul Power (Pornire/Oprire).

Cum se face o poza de ecran a unui telefon Galaxy S2 daca aveti update-ul 4.0.4:

Poate ai reusit sa faci un nou high score la un joc pe iPad si vrei sa le arati si prietenilor sau poate vrei sa le arati ceva de pe ecranul tabletei. In oricare din aceste situatii, va fi nevoie de un screenshot. Cum poti face un screenshot cu iPad-ul, vei afla imediat.

Gandeste-te si alege ce screenshot iti doresti sa faci. Poate fi un screenshot al unei conversatii haioase cu o prietena, un screenshot al unui high score la angry birds, un screenshot in care sa apara o imagine pe care o iubesti.

Cauta butonul Sleep/Wake. lI vei gasi in coltul dreapta-sus al tabletei tale si este butonul pe care il folosesti pentru a inchide sau a porni iPad-ul.