Shaorma, acasa

Lista articolelor despre shaorma si acasa pe AflaCum.ro

Articole despre shaorma si acasa

Citeste cele mai noi articole despre shaorma si acasa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre shaorma si acasa, pe AflaCum.ro!

Shaorma a devenit subiectul la moda cand vine vorba de tachinat prieteni pe seama kilogramelor in plus. Dar shaorma nu este neaparat un pericol pentru silueta, mai ales daca reusim sa evitam conditiile insalubre din locurile unde se vinde de obicei acest produs si ne lasam ispititi de gustul inconfundabil doar ocazional.

Va invitam deci sa mancati urmatoarele shaorme la dumeavoastra acasa, unde aveti control total asupra ingredientelor. Va spunem noi de ce aveti nevoie si cum sa procedati. Iata reteta si ingredientele!

Ingrediente (4 portii):

Exista multe tipuri de kebab, fiecare avand origini si stiluri diferite in functie de regiunea din care provine. Astazi ne vom axa pe o reteta turceasca, devenita populara si in Romania. Ne referim la Döner Kebab. Daca vrei sa prepari aceasta minunatie culinara, poti recrea gustul delicios fara a avea un rotisor vertical. Vei folosi o tehnica mai simpla, dar cu aceleasi arome.

Döner Kebab. Ingrediente pentru carne:

- 500 g de carne de vita, miel sau pui (taiata felii subtiri).

Daca nu va place sa mergeti la coafor si preferati sa va tundeti parul acasa, puteti face acest lucru, fara probleme, parcurgand pasii urmatori:

Ustensile necesare:

• Un pieptan
• O foarfeca
• O sticla de apa cu pulverizator
• 2 oglinzi

Cum se procedeaza?

Mamaliga este un produs traditional taranesc, dar cand sunt atatea manacaruri care nu pot sa fie savurate la adevarata valoare fara celebra fiertura de malai de porumb, trebuie neaparat sa stim sa o pregatim si in bucatariile moderne. Si nici nu e greu deloc.

Ca ingrediente avem nevoie de malai de porumb, apa, putin ulei si sare (intre 300 si 500 de grame de faina de porumb la un 1 litru de apa, in functie de consistenta pe care dorim sa o aiba mamaliga, si sare dupa gust).

Mod de preparare:

– Se pune apa cu sarea si uleiul intr-un vas la fiert

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.