Sitari, sitari tava

Lista articolelor despre sitari si sitari tava pe AflaCum.ro

Articole despre sitari si sitari tava

Citeste cele mai noi articole despre sitari si sitari tava publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sitari si sitari tava, pe AflaCum.ro!

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

- 6 sitari,
- 200 g slanina,
- o lingura de unt,
- 6 felii de paine,
- sare.

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

O reteta mai putin cunoscuta printre romani se realizeaza din intestine de sitar in amestec cu ficat si ciuperci.

Chiar daca nu suna apetisant la prima vedere, aceasta reteta usor de preparat este foarte hranitoare.

Ingrediente:

Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat.

Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat intr-un loc bine ventilat, iar pe timp racoros, poate fi tinut doua, trei zile.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.