Solutie perfuzabila, gemcirena

Lista articolelor despre solutie perfuzabila si gemcirena pe AflaCum.ro

Articole despre solutie perfuzabila si gemcirena

Citeste cele mai noi articole despre solutie perfuzabila si gemcirena publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre solutie perfuzabila si gemcirena, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Gemcirena 38 mg/ml pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Gemcitabina, in asociere cu cisplatina, este indicata pentru tratamentul cancerului vezicii urinare avansat local sau metastatic.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Teslacan 0,01 mmol/ml solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Teslascan este un mediu de contrast paramagnetic, utilizat impreuna cu tehnicile de imagistica prin rezonanta magnetica (IRM), cu scopul de a imbunatati informatia cu rol diagnostic.

Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.

Citeste prospectul medicamentului Tarivid, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Infectii acute/cronice/recidivante ale cailor respiratorii produse de Haemophilus infl. sau alti germeni gramnegativi sau multirezistenti (Stafiloc. aureus). Pentru pneumoniile din ambulator (produse frecvent de pneumococ) nu este un drog de prima alegere, in schimb va fi utilizat cu succes impotriva germenilor “problema“ (Esch. coli, Klebsiella, Proteus, Pseudom Legionella, Stafiloc.), infectii cronice si recidivante ale sferei O.R.L. mai ales cele produse de germeni gramnegativi. Infectii ale pielii si tesuturilor moi, ale cavitatii abdominale si micului bazin, infectii ale rinichilor, cailor urinare si organelor genitale, gonoree (nu este indicat in angina acuta). Septicemii (numai i.v.).

Forme de prezentare: Tablete filmate 200 mg, flacoane i.v., continand 200 mg ofloxacina in 100 ml solutie perfuzabila.

Citeste prospectul medicamentului Savene Solutie Perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Savene se utilizeaza pentru tratamentul extravazarii antraciclinelor (o grupa de medicamente antineoplazice).

Savene consta dintr-o pulbere si un diluant din care se prepara o solutie perfuzabila (picurare în vena). Acesta contine substanta activa dexrazoxan.

Citeste prospectul medicamentului Sindroxocin, liofilizant pt. solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Leucemie limfoblastica, leucemie mieloblastica acuta, tumora Wilms, neuroblastom, osteosarcoame si sarcoame ale tesuturilor m, carcinom de san, pulmonar, carcinomul vezicii biliare, carcinom tirdian, limfoame Hodgkin si non-Hodgkin, carcinomul bronsic cu celule mici si carcinomul gastric.

Administrarea intravezical este eficienta in tumorile vezicale superficiale. Este eficienta in cancerul ovarian in stadiu avansat, cancer de san metastatic, sarcomul Kaposi corelat cu SIDA. Putin eficace in: melanomul malign, cancerul renal, cancerul intestinului gros, tumorile cerebrale si metastazele de la nivelul SNC.

Citeste prospectul medicamentului Osmofundin 10%, Solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: profilaxia insuficientei renale acute (dupa un raspuns pozitiv la testarea solutiei);

– scaderea presiunii intracraniene;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Gitrabin, pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Brinavess solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Brinavess...
Bridion este o solutie perfuzabila care contine substanta activa sugammadex (100 mg/ml). Pentru ce se utilizeaza Bridion? ...
Caelyx este un concentrat pentru solutie perfuzabila (picurare în vena). Acest medicament contine substanta activa clorhidrat de...
Citeste prospectul medicamentului Aminoven infant 10, solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se...