Stiuca umpluta, stiuca

Lista articolelor despre stiuca umpluta si stiuca pe AflaCum.ro

Articole despre stiuca umpluta si stiuca

Citeste cele mai noi articole despre stiuca umpluta si stiuca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stiuca umpluta si stiuca, pe AflaCum.ro!

Stiuca este un peste rapitor, asemeni salaului si se poate gati in diverse moduri: fiarta, la cuptor, cu diverse umpluturi, asezata pe pat de legume sau sub forma de budinca.

Noi va propunem stiuca fiarta, umpluta si asezonata cu legume. Pentru aceasta reteta cu stiuca este nevoie de peste  proaspat, dar si de putina indemanare atunci cand vine vorba de sectionarea pestelui.

Ingrediente:

In perioada sarbatorilor de iarna, icrele reprezinta un aperitiv excelent. Sunt gustoase, satioase si usor de preparat. Asa ca nu ezita sa le prepari la tine acasa!

Astazi, iti prezentam reteta pentru icre de stiuca!

Ingrediente:

Multa lume se intreaba ce peste sa aleaga dintre cel salbatic si cel de crescatorie.

In timp ce pestele salbatic traieste in ape contaminate cu mercur, pestele de crescatorie are un gust mai fad si este adesea crescut cu substante chimice care influenteaza negativ sanatatea.

In ciuda acestor inconveniente, pestele proaspat pescuit din apele din Romania si somonul sunt surse importante de nutrienti. Conform unui nou studiu, pestele prelungeste viata cu aproximativ doi ani, de aceea trebuie consumat cel putin o data pe saptamana.

Pentru amatorii de preparate culinare dulci, dar si de peste, stiuca umpluta si indulcita cu zahar nu poate lipsi cu ocazia unei mese speciale.

Aceasta reteta are un gust deosebit, mai ales ca se asezoneaza tot cu legume dulci, care ii intregesc aroma.

Ingrediente:

Pentru stiuca la cuptor se folosesc aceleasi ingrediente ca la reteta stiuca fiarta si umpluta cu garnitura de legume.

Ingrediente:

- O stiuca de 1 kg,

-  felie de paine,

Salaul este cel mai important peste rapitor de apa dulce dupa stiuca.

El  poate fi intalnit in apele tulburi cu un curs domol, in lacuri si in apele din porturile Europei. Salaul  are un auz mai bun decat al crapului. El este un peste apreciat pentru carnea sa gustoasa.

Salaul poate fi preparat in diverse forme, pentru ca este un peste gustos si hranitor. In acest sens, noi va propunem o reteta de budinca de peste delicioasa, apreciata inclusiv de copiii mofturosi care au implinit 4 ani.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa