Macrou

Lista articolelor despre macrou pe AflaCum.ro

Articole despre macrou

Citeste cele mai noi articole despre macrou publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre macrou, pe AflaCum.ro!

Macroul este un peste foarte popular in bucataria romanului, indiferent de sezon. Se prepara intr-o multime de retete, de la afumatura, la saramura pana la gatitul in cuptor. Azi iti vom prezenta, insa, o reteta de macrou la borcan in suc propriu. Suntem singuri ca vei adopta rapid aceasta minunatie culinara!

Macrou la borcan. Ingrediente pentru doua borcane de 700 mililitri:

- 3 pesti;

Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile nu stau diferit. Macroul este la mare cautare, mai ales in zilele de sarbatoare! Iti prezentam, azi, un preparat delicios, care va infrumuseta cu siguranta masa ta festiva. Este vorba despre rulouri de macrou cu sos la cuptor!

Rulouri de macrou la cuptor. Ingrediente:

- 4 pesti;

Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile nu stau diferit. Macroul este la mare cautare, mai ales in zilele de sarbatoare! Iti prezentam, azi, un preparat delicios, care va infrumuseta cu siguranta masa ta festiva. Este vorba despre rulada de macrou!

Rulada de macrou. Ingrediente:

– 2 macrouri;

Cea mai consistenta masa ar trebui sa fie cea de dimineata. Cel putin asta ne transmit nutritionistii. Asadar, micul-dejun ar trebuie sa fie, de fapt, o masa copioasa, care ne va determina sa nu mai mancam mult peste zi si nici seara, cand metabolismul incetineste. Pentru o asemenea masa, avem o reteta ideala. Este vorba despre omleta cu macrou si cartofi.

Ingrediente:

- o conserva file de macrou in ulei de floarea soarelui;

Ti-e pofta de peste, dar nu prea te pricepi sa-l gatesti sau ti-e teama ca va dura prea mult pregatirea? Te ajutam cu o reteta simpla, la indemna oricui, care le va oferi celor dragi un gust rafinat. Este vorba despre macrou la gratar.

Ingrediente:

- 3 bucati de macrou;

Multa lume se intreaba ce peste sa aleaga dintre cel salbatic si cel de crescatorie.

In timp ce pestele salbatic traieste in ape contaminate cu mercur, pestele de crescatorie are un gust mai fad si este adesea crescut cu substante chimice care influenteaza negativ sanatatea.

In ciuda acestor inconveniente, pestele proaspat pescuit din apele din Romania si somonul sunt surse importante de nutrienti. Conform unui nou studiu, pestele prelungeste viata cu aproximativ doi ani, de aceea trebuie consumat cel putin o data pe saptamana.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.