Stomac

Lista articolelor despre stomac pe AflaCum.ro

Articole despre stomac

Citeste cele mai noi articole despre stomac publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre stomac, pe AflaCum.ro!

O aciditate gastrica scazuta afecteaza grav digestia si absorbtia nutrientilor fara de care organismul nu poate functiona la capacitate optima. Hipoclorhidria(aciditatea gastrica redusa) este asociata cu o multime de alte afectiuni, printre care boala Addison, scleroza multipla, astmul sau tulburarile autoimunitare.

Atunci cand acidul gastric nu functioneaza la parametri normali, fragmentele proteice din hrana sunt incomplet digerate si sunt absorbite in circulatia sanguina, in aceasta stare. Acidul gastric este responsabil si cu distrugerea  microorganismelor nocive, bacteriilor patogene, ciupercilor si parazitilor.

Iata cum poti afla care este nivelul aciditatii gastrice.

Combinarea de bauturi acidulate, dulciuri si alte alimente vinovate de producerea gazelor sunt cauzele principale ale balonarii alaturi de ciclul menstrual.

Daca si tu simti ca stomacul tau este asemeni unei bombe cu efect intarziat, iata ce dieta poti urma ca sa scapi de aceasta problema inconfortabila si jenanta. Recurge la o dieta de trei zile cu alimente anti-balonare, iar gazele care se acumulau in intestin si stomac nu te vor mai deranja.

Ziua 1

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.