Susan, covrigei

Lista articolelor despre susan si covrigei pe AflaCum.ro

Articole despre susan si covrigei

Citeste cele mai noi articole despre susan si covrigei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre susan si covrigei, pe AflaCum.ro!

Covrigeii cu susan au marimea unei guri de pahar si sunt foarte gustosi.

Ingrediente:

½ ceasca de lapte,
2 linguri de unt topit,
100 grame zahar,
o lingurita rasa de bicarbonat,
faina cat se cere,
un praf de sare,
2 linguri de susan.

Micul dejun trebuie sa fie consistent ca sa iti mearga bine toata ziua! Asadar, inainte de cafeluta clasica, ar fi bine sa mananci serios si sanatos. Pentru asta, exista o reteta speciala, pe care, cu siguranta, o vei tot prepara. Un deliciu!

Placinte cu ou si ceapa. Ingrediente:

- 450 grame de aluat foietaj fara drojdie;

Humusul cu ardei copt este o reteta care presupune un timp de prepapare mai indelungat, insa rezultatul final merita asteptat.

Ingrediente:
- 250 grame boabe naut
- 50 grame seminte susan
- 7-8 linguri ulei de masline extravirgin
- 3-4 catei usturoi
- 2 linguri zeama de lamaie
- 4-5 ardei capia copti
- sare
- un varf de cutit de bicarbonat de sodiu

Mod preparare Humus cu ardei copt:
1. Se pun boabele de naut la inmuiat peste noapte.

Covrigeii cu scortisoara sunt perfecti pentru un mic dejun consistent din care nu lipseste ceaiul de plante sau sucul de portocale.

Ingrediente:

500 grame faina,
250 grame unt proaspat,
50 grame zahar,
40 grame drojdie,
1/2 ceasca lapte,
coaja rasa de lamaie,
1/2 lingurita sare,
o lingurita scortisoara,
zahar si migdale pentru presarat deasupra.

Covrigeii cu migdale sunt aromati deoarece in compozitia lor se pune coaja rasa de lamaie sau de portocale si scortisoara.

Ingrediente:

4 oua,
250 grame zahar vanilat,
100 grame unt proaspat,
350 grame faina,
coaja de lamaie sau scortisoara,
un praf de sare,
un pumn de migdale.

O gustare simpla si rapida obtinuta dintr-o coca framantata cu zahar si unt sunt convrigeii vanilati.

Ingrediente:

420 grame faina,
3 galbenusuri,
un ou,
140 grame zahar vanilat,
280 grame unt proaspat,
o lingurita zeama de lamaie,
½ lingurita de sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.