Hardware

Descopera articolele noastre despre hardware!

Un computer care functioneaza in parametri normali, atinge o viteza mai mare atat prin RAM cat si pe Internet, indiferent de configurare. Dar cum orice tip de sistem se degradeaza un timp, iata ce puteti face pentru a a sigura o buna functionare a computerului personal:

Instalarea unui hardware pe computer poate parea destul de dificila, insa o data ce cunoasteti pasii ce trebuie urmati, acest lucru poate fi destul de simplu.

Mini Mac este cel mai mic computer produs si vandut de catre Apple, din 2005 incoace, fiind un produs foarte popular si avand un pret acceptabil, calitati ce au dus la popularitatea sa sporita.

Memoria RAM a unui computer este responsabila cu incarcarea si rularea programelor in sistemul de operare.

Ai observat ca in ultimul timp calculatorul porneste foarte greu, se incarca greu, merge greu pe internet?

Orice hard necesita a fi partitionat.

Laptopurile sunt bune, eficiente si perfecte pentru cei care vor sa lucreze la locul de munca pe acelasi calculator cu cel de-acasa (sau cei care vor sa lucreze undeva departe de casa sau locul de munca).

Pentru iubitorii de tehnologie si aparatura moderna, capabila sa se conecteze wireless la internet (fie ca vorbim de smartphone-uri, tablete, netbook-uri sau laptop-uri), routerele au devenit "accesorii" de nadejde. Cum poti seta o retea wireless in propriul apartament, vei afla imediat.