Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul complexului de vitamine si minerale Forcapil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Fosavance este un medicament care contine doua substante active: alendronat de sodiu trihidrat si colecalciferol (vitamina D3).

Citeste prospectul medicamentului Fosfobion, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului FOSTER 100/6 micrograme pe doza solutie de inhalat presurizata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Fucidin, unguent este un antibiotic cu actiune puternic antibacteriana impotriva unui numar mare de bacterii gram-pozitive.

Citeste prospectul medicamentului Galafor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul produsului Galov G obtinut din extracte naturale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Ceaiul de echinaceea sustine sistemul imunitar si este suport pentru apararea organismului.

Ceaiul de galbenele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, sprijina refacerea tesutului cutanat.

Citeste prospectul medicamentului Cefuroxima Antibiotice 250 mg si 500 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului CIPROBAY® URO, comprimate filmate , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DEPAKINE® CHRONO 500 mg, comprimate filmate divizabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Diphereline 0,1 mg, flacoane injectabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului DivaDeva Restore Tratament Profesional de Revitalizare a Pielii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Docetaxel Accord, concentrat solutie perfuzabila se utilizeaza pentru tratarea unor tipuri de cancer.

Citeste prospectul medicamentului ELIGARD 45 mg, pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Endotelon, comprimate filmate gastrorezistente 50 mg sau 150 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epicogel, suspensie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epoetin Alfa Hexal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Eracine, capsule 150 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.