Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Vitamina D  se refera la un complex de vitamine (cele mai importante pentru organism fiind D2  si vitamina D3 ), liposolubile, despre care se stie astazi ca previne cancerul intr-o proportie  de 60- 70 %.

O problema a acestui secol este surmenarea prin aglomerarea programului de lucru dar si prin stresul la care suntem supusi zi de zi. O viata stresanta si mereu in alerta necesita  perioade de odihna, fara de care individul ajunge sa fie nervos, distras si ineficient in ceea ce face.

Beneficiile ceaiului verde sunt cunoscute de secole in Asia si de ceva vreme acestea au devenit cunoscute si pentru resul lumii.

Faptul ca esti mereu pe fuga nu inseamna ca ai o scuza ca sa mananci hrana nesanatoasa.

Daca fericirea consta in lucruri marunte, calea spre o sanatate de fier nu este cu mult diferita. Urmand cateva sfaturi, vei dobandi o sanatate de invidiat. Iata mici trucuri care te conduc spre o sanatate de fier si tin departe medicul de casa ta:

Stomacul uman este umplut in mod natural cu un lichid acidulat care activeaza formarea enzimelor digestive, necesare in procesul de hranire.

Gripa este o boala foarte des intalnita si apare la foarte multi copii pentru ca un copil nu are sistemul imunitar pe deplin dezvoltat pentru a putea lupta impotriva bolii.

Sa ai un aspect sanatos, ingrijit si frumos presupune sa ai si un par sanatos si stralucitor. Pe langa produsele de ingrijire a parului din comert, exista multe alte remedii naturiste eficiente in tratamentul parului si al scalpului. De multe ori acestea nu sunt costisitoare si reprezinta remedii durabile.

Foarte multi oameni sufera azi de lipsa unui prgram alimentar sanatos atata vreme cat munca pana tarziu si stresul sunt intalnite la cei mai multi dintre noi. Sa mananci noaptea este un obicei dezastruos pentru organismul nostru, caci afecteaza ficatul, stomacul si....silueta noastra.

Crampele musculare sunt contracturi involuntare la nivelul muschilor scheletici. Ele isi pot face aparitia oricand: in timp ce inoti, joci tenis si chiar in timp ce mananci sau dormi.

Crampele sunt spasme dureroase localizatela nivelul unuia sau mai multor muschi si sunt adesea cauzate de suprasolicitare, deshidratare sau deficiente nutritive.

Caderea parului numita si alopecie are cauze multiple. Cele mai frecvente sunt alimentatia inadecvata, deficienta de minerale, medicatia, stresul, poluarea, dar si zestrea genetica.

Pierderea parului este o situatie neplacuta cu care se confrunta in special barbatii. Pentru a diminua riscul pierderii parului exista o serie de masuri de prevenire.