Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Combinarea de bauturi acidulate, dulciuri si alte alimente vinovate de producerea gazelor sunt cauzele principale ale balonarii alaturi de ciclul menstrual.

In caz de intoxicare cu anumite substante (inclusiv abuz de alcool), sa-ti provoci voma sau sa i-o provoci altcuiva este o solutie buna de a indeparta pericolul, macar partial, din sistem.

Mediul poluat si stilul de viata nesanatos isi pun treptat amprenta asupra pielii.

Orteza de genunchi ajuta la modelarea unei parti a corpului.

Exista mai multe metode de a realiza un masaj, dar cu cateva miscari simple poti face un masaj  pe cinste, care, in acelasi timp sa relaxeze si sa aline durerile spatelui. Ca sa ajungi sa faci un masaj cum trebuie, ai nevoie de exercitiu si sa tii cont de:

Dieta Dukan a fost inventata de nutritionistul francez Pierre Dukan si este o dieta bogata in proteine, dar saraca in grasimi si carbohidrati.

Regulile unui abdomen plat trebuie urmate cu strictete daca vrei sa obtii ceea ce ti-ai propus.

In timp ce majoritatea dietelor rapide nu sunt indicate pentru sanatate, nu putem spune acelasi lucru despre dieta cu morcovi.

Dieta rapida este una care se bazeaza pe principii similare cu dieta lui Michel Montignac.

Benefica pentru organism, dieta cu legume verzi este ideala pentru oricine vrea sa slabeasca, sa isi detoxifice organismul si sa isi intareasca imunitatea.

Consumata adeseori sub forma de salata, sfecla rosie este un aliment ideal pentru sanatatea ficatului si pentru organism in general.

Din pacate, cazurile de infarct sunt foarte frecvente, de aceea este foarte important sa stim ca atunci cand cineva prezinta simptome care indica un infarct, timpul este foarte important.

O vorba veche spune ca un mar pe zi tine doctorul la distanta.

Chiar daca nu impune un program alimentar fix, dieta cu apa este benefica in primul rand pentru ca purifica organismul.

Igiena orala este foarte importanta, deoarece ingrijirea dintilor si a gingiilor, in mod regulat, este vitala pentru sanatatea acestora.

Dieta cu fructe de toamna este un regim de imunizare si detoxifiere pentru sezonul cel mai colorat al anului.

Dislocarea unui umar poate fi foarte dureroasa si se recomanda punerea imediata la loc a acestuia, pentru a evita urmarile pe termen lung.

Statisticile indica anual un procentaj mai mic decat cel real al dependentilor de cocaina, lucru ingrijorator, deoarece oamenii nu sunt constienti de pericolul consumarii drogurilor.

Anual se inregistreaza mii de cazuri de muscaturi de sarpe, in toata lumea.

Aparatele dentare ajuta la modelarea unei parti a corpului.