Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Ficatul este un organ important, fiind al doilea ca marime din organism si cantarind intre 1 si 3 kilograme.

Cataracta apare atunci cand cristalinul ochiului devine incetosat si intuneca vederea.

Daca ai ajuns vreodata la capatul scarilor, nestiind de ce le-ai coborat, atunci ai avut o problema a memoriei de scurta durata.

Dieta Atkins devine mai usoara dupa ce treceti de primele zile, care poarta denumirea de Faza de Inductie.

Daca nu stiti sa inotati, iata cum puteti sa va mentineti la suprafata apei, in cazul unui pericol de inec, fara a apela la ajutor extern:

Este important sa cunoasteti semnele unui atac de cord, simptomele tipice fiind: incapacitatea de a respira corespunzator, presiunea toracica si o durere intensa iradiata din piept.

Microbii se afla atat pe suprafetele atinse zi de zi, la serviciu si acasa, cat si in aerul pe care il respiram si se pot raspandi cu usurinta.

Fatetele dentare reprezinta o solutie pentru persoanele nemultumite de aspectul dintilor.

Fiecare mama are un copil care nu va asculta de fiecare data.

O buna igiena a mainilor sta la baza practicii corecte medicale, ce trebuie respectata de toti cei care lucreaza in domeniul medical, fiind prima bariera in calea multor infectii.

Nivelul glicemiei influenteaza modul de reactie al corpului fata de infectii, vindecarea anumitor afectiuni si coagularea sangelui.

Daca adultii fac fata cu greu constipatiei, ganditi-va cat de greu poate fi pentru copii, deoarece ei nu constientizeaza ce li se intampla, iar aceasta stare le poate cauza dureri si disconfort.

Cosurile sunt o problema des intalnita la adolescenti, ce creeaza un sentiment de insecuritate, de frustrare si poate afecta viata sociala a acestora.

Prostata este o parte a sistemului reproducator masculin, care inmagazineaza 25-30% din sperma si ajuta la ejaculare.

De cate ori nu mergem la culcare, dar ajungem sa admiram peretii sau sa ne intoarcem de pe o parte pe alta zeci de minute?

Dieta cu supa de pui dureaza 7 zile si are la baza un plan alimentar bazat pe alimente sarace in calorii.

Majoritatea oamenilor care au psoriazis evita sa recunoasca acest lucru, in public, desi exista multi altii in situatia lor, atat cu simptome vizibile cat si cu simptome care nu se vad.

Socul anafilactic este o reactie alergica severa care poate fi cauzata de expunerea la substante comune, dar care pot duce la deces.

Tratarea herpesului genital implica tratarea simptomelor si diminuarea severitatii leziunilor, pentru a usura situatia pacientului, pe cat posibil.