Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Citeste prospectul medicamentului Evista si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Evra este un plasture transdermic (un plasture care elibereaza un medicament prin piele).

Citeste prospectul medicamentului Brimonidine Tartrat Teva 2 mg/ml, picaturi oftalmice si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ceftriaxone Sandoz 500 mg si 1 g, pulbere pentru solutie injectabila-perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Curosurf 120 mg si 240 mg, suspensie pentru instilatie endotraheo-pulmonara si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Dexametazona si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Dolenio 1178 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Doreta 37,5 mg/325 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Doribax 500 mg pulbere pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Doxazosin Teva 4 mg, comprimate cu eliberare prelungita si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Efferalgan 500 mg Comprimate Efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Egilitax 6 mg/ml, concentrat pentru solutie perfuzabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Elosalic 1 mg + 50 mg/gram, unguent si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Eloza 1 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului EMADINE 0,05% picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ephicilin 500 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epilat retard, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epinor, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Epirazole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Episindan si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.