Telina cu carne de vita

Telina cu carne de vita

Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.

Ingrediente:
   

- 600 g carne,
- un kg telina,
- o lingura de untura/ulei,
- 3 linguri de zahar,
- o lingurita de faina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie carnea in bucati potrivite, se spala, se scurge de apa si se pune la calit intr-o cratita cu o lingura de untura/ulei.

2

Dupa ce si-a schimbat culoarea, se pune sare si putina apa pentru ca vita sa fiarba cel putin o ora.

3

Din cand in cand se adauga putina apa.

4

Se curata telina, se taie in bucati potrivite si se caleste usor, separat in putin ulei.

5

Se adauga peste carne, cand aceasta este aproape fiarta.

6

La sfarsit se pune un praf de sare si putin sos de zahar ca la mancarea de morcovi.

7

Se tine pe foc pana fierbe. Se da la cuptor o jumatate de ora.

8

Mancarea astfel preparata se serveste calda cu garnitura de orez si salata de varza dulce.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Varza dulce se poate pregati cu carne de porc, de pasare, dar si de vita. Daca folositi...
Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita. Ingrediente: - un kg carne de vaca,...
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare