Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.
Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.
Ingrediente:
- 600 g carne,
- un kg telina,
- o lingura de untura/ulei,
- 3 linguri de zahar,
- o lingurita de faina,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite, se spala, se scurge de apa si se pune la calit intr-o cratita cu o lingura de untura/ulei.
Dupa ce si-a schimbat culoarea, se pune sare si putina apa pentru ca vita sa fiarba cel putin o ora.
Din cand in cand se adauga putina apa.
Se curata telina, se taie in bucati potrivite si se caleste usor, separat in putin ulei.
Se adauga peste carne, cand aceasta este aproape fiarta.
La sfarsit se pune un praf de sare si putin sos de zahar ca la mancarea de morcovi.
Se tine pe foc pana fierbe. Se da la cuptor o jumatate de ora.
Mancarea astfel preparata se serveste calda cu garnitura de orez si salata de varza dulce.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.