Atentie! Joburile astea favorizeaza ingrasarea

Atentie! Joburile astea favorizeaza ingrasarea

Un studiu realizat de o companie americana de cercetare arata faptul ca profesiile care implica niveluri ridicate de stres au un procent mai mare de angajati care sufera de obezitate.

Iti prezentam, astazi, o lista de job-uri care provoaca ingrasare pe termen mediu sau lung:

1. Agent de turism. Job-ul presupune multa presiune si stres. Agentul e obligat sa multumeasca fiecare client, planificand si organizand ca la carte calatoriile. In plus, in afara de nevoile clientilor, exista intotdeauna obiective de vanzari, deci stres suplimentar. Si poate cel mai important, meseria implica multe ore petrecute pe scaunul de la birou.

2. Avocat. In acest domeniu, stresul si presiunea sunt lucruri obisnuite. Mesele neregulate si portiile necontrolate sunt la ordinea zilei, din cauza anxietatii si a stresului. In aceste conditii, ingrasarea e fireasca!

3. Asistent social. La fel ca in cazul agentilor de turism, asistentii sociali petrec prea mult timp in sedinte. Mananca frecvent la birou si n-au parte de niciun fel de miscare pe parcursul unei zile de lucru.

4. Profesor. O meserie sedentara, daca nu ai noroc sa fii profesor de sport! :) Cadrele didactice stau, adesea, la catedra in timpul cursurilor. De asemenea, in pauze, la cancelarie isi desfasoara activitatile administrative tot in pozitia sezut.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Relatiile sunt una din cele mai eficiente metode pentru a gasi “reteaua ascunsa a locurilor de munca”. ...
Anumite companii trimit oferte de munca persoanelor cu calificari care se potrivesc locurilor de munca pe care...
Multi oameni sunt convinsi ca fericirea inseamna sa te casatoresti si sa faci copii. In realitate, exista...