Asa ca te invatam sa prepari napolitanele cu crema de caramel si nuca! Nu e deloc dificil si nici nu iti consuma prea mult timp.
Napolitane cu crema de caramel si nuca. Ingrediente:
- 2 foi de napolitana;
- 250 grame de margarina;
- 2 oua mari;
- 500 grame de zahar;
- 200 grame de nuca.
Napolitane cu crema de caramel si nuca. Mod de preparare:
- pune ouale, jumatate din cantitatea de zahar si margarina la fiert(baie de aburi);
- arde 250 grame de zahar, intr-un alt vas;
- peste zaharul ars, adauga nucile maruntite. Mai lasa amestecul cateva minute pe foc;
- pune crema peste zaharul caramelizat;
- amesteca bine;
- intinde amestecul peste foaia de napolitana;
- acopera cu a doua foaie;
- pune o greutate(curata, evident) peste prajitura si las-o asa pana se raceste;
- daca doresti mai multe straturi, poti dubla compozitia si numarul de foi.
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa prepari cea mai simpla prajitura. Gust desavarsit si doar doua ingrediente