Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Spanacul se consuma in special primavara, alaturi de alte verdeturi bogate in vitamine si minerale.
Spanacul se consuma in special primavara, alaturi de alte verdeturi bogate in vitamine si minerale.
Planta preferata a lui Pepeye Marinarul, spanacul, a fost pentru prima data cultivat in Persia, iar astazi se utilizeaza la scara larga in diverse combinatii, cum ar fi salatele si diverse mancaruri gatite.
Pentru a beneficia de continutul sau bogat in fier si a preveni anemia, iata cum poti prepara in propria bucatatie o salata de spanac simpla, gustoasa si sanatoasa.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- un ou rascopt
- 2 linguri ulei
- 1 lingura otet
- sare
- un praf de piper
- un catel de ustoroi.
Mod de preparare:
Se alege spanacul si se spala in mai multe ape.
Se opareste cu apa clocotita sarata, se scurge si se taie nu prea marunt.
Se asaza pe un platou, iar deasupra se toarna un sos facut din ulei, otet, sare, piper, la care se adauga un catel de usturoi taiat in doua.
Mod de servire:
Se orneaza cu felii de ou rascopt si se serveste ca atare.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.