Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone.
O supa consistenta foarte apreciata in Italia este supa minestrone.
Ingrediente:
- 4 litri apa,
- 200 g varza mica,
- un morcov,
- un patrunjel,
- o ceapa mica,
- o mana de fasole verde,
- 2 cartofi,
- ½ varza mica,
- o conopida mica,
- un dovlecel tanar,
- 3 rosii (sau 2 linguri de bulion de rosii),
- 100 g macaroane,
- 200g branza telemea,
- 2 linguri de ulei,
- 4 catei de ustoroi,
- ½ lingurita foi de maghiran (se gaseste la farmacii).
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea uscata cu putina apa la foc mic dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa cu alta apa tot fierbinte si se lasa sa fiarba impreuna cu un morcov, un patrunjel si o ceapa, taote taiate marunt.
Se adauga apoi pe rand dupa timpul cat trebuie sa fiarba: fasolea tucara sau verde, cartofii, varza, dovlecelul, toate taiate in bucati potrivite, o conopida mica desfacuta buchete, rosiile sau bulion de rosii si la urma macaroanele.
In timp ce fierbe zarzavatul, se freaca branza telemea cu uleiul, pus cate putin odata, se adauga usturoiul bine sfaramat si foile de maghiran.
Se amesteca totul bine pana se face o crema spumoasa.
Se pune cate putina supa ca sa se subtieze, apoi se toarna cu totul in oala de supa, se gusta de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Supa trebuie sa fie groasa, dar cui ii place mai subtire sa mai adauge putina apa fierbinte la ultimele clocote.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.