BRANZA CAPRA, aperitiv

Lista articolelor despre BRANZA CAPRA si aperitiv pe AflaCum.ro

Articole despre BRANZA CAPRA si aperitiv

Citeste cele mai noi articole despre BRANZA CAPRA si aperitiv publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre BRANZA CAPRA si aperitiv, pe AflaCum.ro!

Crostini cu branza de capra, struguri si rozmarin reprezinta o gustare delicioasa in orice moment al zilei. Acest aperitiv inedit si usor de preparat poate fi, de asemenea, pe post de cina usoara.

Ingrediente:

- o bagheta;

Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest gust, altele il prefera. Ar mai fi si categoria celor care nici macar nu au incercat acest tip de branza. Ce trebuie sa stii neaparat este faptul ca branza de capra are mai multe beneficii pentru sanatate decat cea de vaca! Iata despre ce este vorba.

De ce e mai buna branza de capra decat cea de vaca:

- mai putine grasimi saturate si colesterol. Branza de capra contine 22 mg de colesterol/28gr. Branza cheddar, in schimb, contine 28 mg la aceeasi cantitate. Astfel, daca vei consuma branza de capara, vei reduce nivelul colesterolului, iar riscurile de aparitie a bolilr de inima si de ficat vor scadea.

Astazi, iti oferim o reteta simpla si delicata pe baza de peste. Ne referim la aperitivul cu somon. N-o sa iti ia mai mult de un sfert de ora sa pregatesti aceasta delicatesa, pe care sa o consumi cu pofta la micul dejun si nu numai.

Ingrediente:

- 2 fasii de somon fume;

Romanii sunt mari amatori de branza. Putini stiu, din pacate, sa recunoasca o branza de calitate. Asa se intampla sa cumpere altceva decat ceea ce doresc, pacalindu-se si chiar punandu-si sanatatea in pericol.

Daca vrei o branza de oaie, trebuie sa te asiguri ca...este branza de oaie. Te ajutam sa recunosti tipurile de branza:

1. Branza de oaie e intotdeauna alba ca o coala de hartie. Daca are si o urma de culoare galbuie, inseamna ca este in amestec cu lapte de vaca. In acest caz, pretul ar trebui sa fie mai mic.

Orice gospodina veritabila a preparat, macar o data, o tarta. In general, asociem acest tip de mancare cu desertul, cu dulcele. Insa, exista si feluri de tarte care nu se incadreaza la capitolul prajituri. Este si cazul tartei de rosii, a carei reteta ti-o prezentam in cele ce urmeaza.

Ingrediente:

- 250 grame de rosii Cherry;

Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al zilei, fiind usor de preparat, dupa cum urmeaza:

Ingrediente ( pentru 2 portii):

- o legatura de patrunjel;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat. Ingrediente: - 250 g...
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun. Ingrediente: - 6 oua, - 4...
Un aperitiv simplu de preparat, ce poate fi servit inclusiv la micul dejun sunt chiflele umplute. Ingrediente: ...
Este timpul sa ne pregatim de sarbatori. Pentru ca o masa festiva incepe cu aperitivul, noi va...
Cartofii folositi pentru prajire se pot taia in felii subtiri si uniforme. Ei pot fi serviti inclusiv...
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite. Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste...