Bulion rosii, reteta bulion

Lista articolelor despre bulion rosii si reteta bulion pe AflaCum.ro

Articole despre bulion rosii si reteta bulion

Citeste cele mai noi articole despre bulion rosii si reteta bulion publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bulion rosii si reteta bulion, pe AflaCum.ro!

O gospodina veritabila nu concepe sa nu prepare bulion in sezonul cald. Pare o munca migaloasa, care necesita mult timp, insa nu e deloc asa, daca esti o persoana organizata. Exista o metoda prin care, in jumatate de ora, poti obtine cel mai bun bulion!

Ai nevoie de:

- rosii bine coapte si sanatoase(daca ai posibilitati, foloseste rosii de gradina).

Limba cu sos de rosii se prepara similar cu limba cu masline, care se consuma tot cu sos rosu.

Ingrediente:

- o limba cam de 1 kg,
- 3 litri apa,
- 2 cepe,
- un patrunjel,
- 10 boabe piper, sare,
- o ceapa,
- o lingura de unt,
- o lingurita de faina,
- 2 linguri bulion,
- o lingurita zahar (optional).

Mod de preparare:

Se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua toata murdaria dintre pori. Se tine limba cel putin o ora in apa rece, inainte de a fi pregatita.

Pentru a manca pe durata sezonului rece rosii gustoase, conservate in propria locuinta fara amidon sau alti conservanti nocivi pentru organism, multi oameni prepara bulion de rosii. 

Acesta se imbuteliaza in recipiente de sticla ermetic inchise si se depoziteaza intr-un loc racoros si uscat ca sa nu se strice.

Ingrediente:

Pentru conservarea rosiilor uscate in bulion, se aleg rosii coapte, de preferinta rotunde sau prunisoare, deoarece au pulpa carnoasa, sunt mai putin apoase si au seminte putine.

Ingrediente:

- 50-60 kilograme rosii,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.