Carne tocata

Lista articolelor despre carne tocata pe AflaCum.ro

Articole despre carne tocata

Citeste cele mai noi articole despre carne tocata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne tocata, pe AflaCum.ro!

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Iti plac mancarurile pe baza de carne tocata? Te-ai saturat de clasicele chiftele? Daca da, ai alternativa ideala: cuiburi cu cascaval! Se prepara rapid, sunt suculente si delicioase!

Cuiburi. Ingrediente:

- 800 grame de carne tocata (foloseste ce tip de carne tocata doresti – porc, pasare, vita);

Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.

Ingrediente:

- o varza miilocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- o ceasca de smantana,
- sare, piper.

Pastitsio este o mancare greceasca cu carne tocata care seamana cu lasagna; diferenta este ca lasagna se face cu foi speciale in timp ce pastitsio se face cu macaroane sau cu penne.

Reteta poate parea putin mai complicata dar, urmarind instructiunile n-are cum sa nu iasa ceva special.

Pentru a prepara pastitsio aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Cottage Pie este un fel de mancare foarte popular, specific Marii Britanii, pe baza de carne si cartofi.

Iata ce ai nevoie pentru a face Cottage Pie:

Ingredientele necesare sunt: