Carne vitel, snitel

Lista articolelor despre carne vitel si snitel pe AflaCum.ro

Articole despre carne vitel si snitel

Citeste cele mai noi articole despre carne vitel si snitel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne vitel si snitel, pe AflaCum.ro!

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Snitele de pui! Cu siguranta, cele mai multe gospodine au gatit aceste minunatii culinare. Nu stim, insa, cate au facut-o dupa aceasta reteta speciala! Sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente:

- 4 bucati de piept de pui, fara os si fara piele;

Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.

Ingrediente:

- 3 porumbei,
- 150 g carne de vitel,
- 2 chifle,
- un ou,
- o ceapa mica,
- o lingura de unt,
- sare, piper,
- patrunjel verde tocat.

Ca orice tip de snitel obtinut din carne de vita sau porc, pentru ca acest preparat la minut sa iasa bine, bucatile de carne se vor taia in curmezis inainte de a fi pregatite conform retetei.

Ingrediente:

- 750 g carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare,
- o lingura de cascaval ras.


Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet.

Pentru ca snitelele vieneze sa iasa fragede, carnea se portioneaza in bucati potrivite in curmezis, iar apoi bucatile taiate se bat cu ciocanul de snitele.

Ingrediente:

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare.

Mod de preparare:

Se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si...