Chifle, ciuperci

Lista articolelor despre chifle si ciuperci pe AflaCum.ro

Articole despre chifle si ciuperci

Citeste cele mai noi articole despre chifle si ciuperci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre chifle si ciuperci, pe AflaCum.ro!

Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta  pentru proprietatile anti-cancer, dar si pentru acidul glutamic, acid ce protejeaza imunitatea. Asa ca o sa iti placa sa prepari chifle cu galbiori.

Ingrediente pentru opt bucati:

- 150 grame de galbiori proaspeti;

Ai cumparat o caserola de ciuperci, dar nu ai apucat sa faci o mancare din ele? Exista riscul ca ciupercile sa se invecheasca. Asta daca nu stii sa le pastrezi. Exista cateva metode simple prin care poti mentine prospetimea unor astfel de minunatii culinare.

Cum sa mentii ciupercile proaspete. Nu le spala inainte de a le depozita! Ciupercile absorb umezeala rapid, ceea ce le face sa se altereze mai repede. Spala-le doar inainte de a le gati.

Cum sa mentii ciupercile proaspete. Foloseste un prosop de hartie. Pune ciupercile intr-o punga de hartie sau intr-un recipient acoperit cu un prosop de hartie. Acesta va absorbi umezeala si va preveni mucegaiul.

Cultivarea ciupercilor in sistem hidroponic nu este la fel de comuna precum in cazul altor plante, insa exista metode eficiente care combina tehnologia hidroponica cu cerintele specifice ale ciupercilor. Despre toate acestea in cele ce urmeaza.

Cum sa cultivi ciuperci in sistem hidroponic. Alegerea speciei. Nu toate ciupercile se potrivesc cu tehnologia hidroponica. Speciile potrivite pentru acest sistem sunt:

- Pleurotus (bureti, ciuperci Pleurotus ostreatus) – cel mai popular pentru cultivare hidroponica.

Mananci aproape in fiecare dimineata macar un sandvis la micul dejun? Atunci vei adora aceasta retete de chifle. Painicile se fac repede, deci le poti pregati oricand doresti. Ia o foaie si un pix si noteaza!

Chifle de casa. Ingrediente:

- 500 grame de faina;

Iti plac produsele de panificatie facute in casa? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala. Vorbim despre chifle cu cascaval. Sunt usor de facut si le poti savura in orice moment al zilei, mai ales la micul dejun alaturi de ceaiul preferat.

Chifle cu cascaval. Ingrediente:

- 250 mililitri de lapte;

Bucataria japoneza este recunoscuta in lume pentru deliciosul si sanatosul sushi. Putini stiu, insa, ca si produsele coapte sunt create cu multa maiestrie in bucataria nipona. Astazi, o sa iti prezentam reteta pentru Hokkaido sau mai simplu spus: chifle japoneze. Vor iesi pufoase cum nici nu ti-ai imaginat!

Hokkaido/chifle japoneze. Ingrediente pentru aluat:

- 200 mililitride lapte;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei adopta diferite diete, mai ales dupa ce trec de 30 ani. Unele masuri de alimentatie...
Ciupercile sunt considerate de multi nutritionisti o comoara ascunsa a naturii. Sunt sarace in calorii, dar contin...
Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al...
Salata de sfecla cu ciuperci este o minunatie gastronomica, usor de facut, foarte gustoasa, foarte bogata in...
Carnea de curcan este foarte sanatoasa si saraca in colesterol. Un motiv excelent sa gatesti cat de...
Ciupercile uscate sunt pline de savoare, se pot folosi in multe feluri de mancare (supe, rizoto, paste)...