Chiftele, snitele

Lista articolelor despre chiftele si snitele pe AflaCum.ro

Articole despre chiftele si snitele

Citeste cele mai noi articole despre chiftele si snitele publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre chiftele si snitele, pe AflaCum.ro!

Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.

Ingrediente:

- 2 morcovi,
- un patrunjel,
- 4 cartofi,
- 1/4 de varza,
- o mana de fasole,
- una de mazare,
- 2 oua,
- 2 linguri de faina,
- o lingura de branza rasa,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

Se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza (oparita mai inainte), fasolea verde si mazarea boabe, verde.

Ca sa fie mai gustoase, pentru chiftelele de legume se poate folosi un amestec de legume mai consistent cu oua si condimente.

Ingrediente:

- 2 morcovi,
- 2 patrunjei,
- o telina,
- un praz,
- 5 cartofi,
- 2 oua,
- 2 linguri de branza,
- 3 de linguri faina,
- sare, piper,
- 3 linguri de untura sau ulei.

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Te afli in perioada Postului sau poate , pur si simplu, nu consumi carne? Daca esti intr-o astfel de situatie, aceasta reteta asta este pentru tine. Snitelele din cartofi, caci la ele facem referire, se prepara rapid si ofera un gust de neuitat. Le poti consuma inclusiv la micul dejun!

Snitele din cartofi. Ingrediente:

- 4 cartofi mari;

Chiftelele de somon reprezinta o alternativa supergustoasa la fileul obisnuit de somon. Nu trebuie sa fii chef pentru a le prepara si nici nu dureaza foarte mult. In plus, poti servii acese minunatii in mai multe feluri: intr-un burger, alaturi de salatele preferate sau cu diverse garnituri.

Chiftele de somon. Ingrediente:

- o cutie de somon fara piele si dezosat / 500 grame de somon salbatic proaspat;

Chiftele sau parjoale! Credeati ca aceste minunatii se fac doar in locurile pitoresti din Romania? Nu. Ele se prepara , spre exemplu, in Franta. Despre reteta pusa in practica in Hexagon, in cele ce urmeaza. Inainte de a trece la treaba, va mai spunem doar atat: chiftelele frantuzesti se fac repede si ofera un gust de neuitat!

Chiftele/parjoale frantuzesti. Ingrediente:

- 600 grame de carne tocata;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Snitele de pui! Cu siguranta, cele mai multe gospodine au gatit aceste minunatii culinare. Nu stim, insa,...
O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate...
Daca vrei sa inlocuiesti carnea de chiftele cu o leguma dulce, poti prepara aceste antreuri calde cu...
Chiftelele cu linte se combina cu ceapa, zarzavat si condimente inainte de prajire. Aceasta reteta aperitiv poate...
Chiftelele de legume se pot prepara din varza dulce. Ingrediente: - 500 grame varza, - 2 linguri...
Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau. ...