Contacte, calendar

Lista articolelor despre contacte si calendar pe AflaCum.ro

Articole despre contacte si calendar

Citeste cele mai noi articole despre contacte si calendar publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre contacte si calendar, pe AflaCum.ro!

Puteti face acest lucru, prin conturile MobileMe, Google, AOL sau Yahoo.
MobileMe.

Acest cont va permite utilizarea optiunii Find My iPad, care va ajuta sa va localizati iPad-ul in cazul in care a fost furat sau l-ati pierdut si va protejeaza informatiile de pe acesta.

Atingeti icoana Settings de pe ecranul iPad-ului.

In 2015 angajatii din sectorul public vor avea parta de 13 zile libere legale stabilite prin Codul Muncii.

Dintre acestea, numai opt zile pica in cursul saptamanii, iar celelalte cinci sunt zile de week-end. Incepand cu 2015 este declarata zi nelucratoare si 24 ianuarie (Ziua unirii Principatelor Unite).

Iata calendarul zilelor libere legale din 2015:

Daca ai ajuns vreodata la capatul scarilor, nestiind de ce le-ai coborat, atunci ai avut o problema a memoriei de scurta durata.

Fie ca aceste probleme se datoreaza unor aspecte medicale sau pur si simplu neatentiei, exista strategii pentru a le face fata. Pana cand vei putea integra aceste idei in viata ta, probabil vei dori sa printezi sau sa marchezi pagina pentru a te ajuta sa o tii minte.

Cum faci fata problemelor de memorie

In cazul in care esti activ pe cunoscuta retea sociala si ai realizat ca datele de contact ale anumitor prieteni din telefon nu se regasesc pe Facebook sau ca anumiti prieteni de pe Facebook nu se gasesc in lista ta de contacte din iPhone, afla ca poti face in asa fel incat toate aceste date de contact ale tuturor prietenilor sa fie sincronizate si sa gaseasca atat in lista de contacte a iPhone-ului tau, cat si in lista de prieteni de pe Facebook.

Cum poti face acest lucru?

Asigura-te ca iPhone-ul tau are instalata cea mai noua versiune de Facebook. Daca nu este cea mai noua versiune sau nu stii sigur, intra pe magazinul de aplicatii (App Store), apasa butonul "Updates", apoi selecteaza iconita Facebook (daca este o versiune mai veche, se vor instala modificarile aparute intre timp; daca este cea mai noua versiune, nu se va intampla nimic).

Deschide aplicatia Facebook de pe iPhone. In cazul in care vei fi intrebat daca vrei sa sincronizezi iPhone-ul cu lista de contacte de pe Facebook, selecteaza "Yes".

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.