Cotlete, vitel pane

Lista articolelor despre cotlete si vitel pane pe AflaCum.ro

Articole despre cotlete si vitel pane

Citeste cele mai noi articole despre cotlete si vitel pane publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cotlete si vitel pane, pe AflaCum.ro!

Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel este mai tare si mai greu de portionat in propria bucatarie.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Ca la orice tip de preparat pane, picioarele de vitel se prajesc in tigaie dupa ce sunt trecute prin faina, ou si pesmet.

Ingrediente:

- 3 - 4 picioare de vitel (circa 1,5 kg),
- 2 litri apa,
- o lingura de otet,
- o foaie de dafin,
- un patrunjel,
- sare.

Pentru prajit:

Condimentele sunt cele care dau savoare unei fripturi picante servite cu sos.

Daca iti place sa combini aromele din bucatarie, iata cum poti obtine 6 portii de friptura de porc picante.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de untura,
- o ceapa,
- ½ linguri de faina,
- o ceasca de vin alb,
- 2 cesti zeama de carne,
- o lingurita de mustar,
- 2 castraveti murati in otet,
- sare, piper.

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

O reteta usor de preparat, dar gustoasa sunt paneurile obtinute din cotlete de porc.

Totusi nu incercati prea des cotletele prajite mai ales daca aveti valorile colesterolului marite.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

Se taie cotletele de grosimea degetului.

O reteta usor de realizat este carnea pregatita la gratar si servita cu garnitura de legume.

Din aceasta categorie fac parte cotletele de berbec.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- o lingurita de ulei,
- sare, piper.

Carnea de caprioara poate fi preparata la cuptor, fripta la tigaie sau la gratar.

Iata o reteta rapida de cotlete de caprioara prajite in tigaie.

Ingrediente

- 6 cotlete,
- o lingura unt,
- 2 lingurite ulei,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.