Dementa, alzheimer

Lista articolelor despre dementa si alzheimer pe AflaCum.ro

Articole despre dementa si alzheimer

Citeste cele mai noi articole despre dementa si alzheimer publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dementa si alzheimer, pe AflaCum.ro!

Alzheimer este o boala cronica si progresiva la nivelul creierului, care descompune si distruge celulele cerebrale si neuronii care le conecteaza.

Boala se agraveaza in timp si reprezinta o forma de dementa, cauzand pierderi de memorie, tulburari comportamentale si mentale.   

Cauzele exacte ale Alzheimer nu sunt cunoscute, insa expertii sustin ca exista 3 factori majori de risc: varsta, istoricul bolilor in familie si genetica, femeile fiind mult mai predispuse la aceasta boala, decat barbatii.

Citeste prospectul medicamentului Rivastigmine Actavis si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Rivastigmine Actavis se utilizeaza pentru tratarea pacientilor cu forme usoare pana la moderat severe ale dementei Alzheimer, o boala progresiva a creierului care afecteaza treptat memoria, capacitatea intelectuala si comportamentul.

Rivastigmine Actavis este un medicament care contine substanta activa rivastigmina. Este disponibil sub forma de capsule (de culoare galbena: 1,5 mg; de culoare portocalie: 3 mg; de culoare rosie: 4,5 mg; de culoare rosie si portocalie: 6 mg).

Citeste prospectul medicamentului Rivastigmine Hexal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Rivastigmine Hexal este un medicament care contine substanta activa rivastigmina.

Este disponibil sub forma de capsule (galbene: 1,5 mg; portocalii: 3 mg; rosii: 4,5 mg; rosii si portocalii: 6 mg) si sub forma de solutie orala (2 mg/ml).

Citeste prospectul medicamentului  Donepezil Nucleus, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Donepezil Nucleus este indicat pentru tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat-severe de demenfa Azheimer.

Donepezil Nucleus 5 mg, comprimate filmate

Citeste prospectul medicamentului  Cogiton 5 mg si 10 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cogiton este indicat pentru tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat severe de dementa Alzheimer.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului ALZEPIL 5 mg si 10 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Alzepil este indicat pentru tratamentul simptomatic al formelor usoare pana la moderat severe de dementa Alzheimer.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Studii realizate de specialisti din mai multe tari au aratat ca efectele imbatranirii creierului pot fi amanate,...
Un tratament naturist recomandat pentru persoanele stresate sau care au probleme cu memoria sunt nucile. Bogate in...
Citeste prospectul medicamentului Tacrin, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Dementa...
Memantine Mylan este un medicament utilizat în tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer. Prezentul document este un rezumat...
Citeste prospectul medicamentului Davia 5 mg si 10 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat...
Ebixa se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa. Cum actioneaza Ebixa: Ebixa...