Incarcare, muzica

Lista articolelor despre incarcare si muzica pe AflaCum.ro

Articole despre incarcare si muzica

Citeste cele mai noi articole despre incarcare si muzica publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre incarcare si muzica, pe AflaCum.ro!

Daca includeti muzica in prezentare o faceti mai interesanta si mai usor de urmarit. Iata care sunt pasii pentru a adauga muzica la o prezentare PowerPoint.

Aveti pregatit fisierul cu muzica la indemana.
Aveti muzica pregatita, fie ca. Wav (forma audio) sau (MPEG-1Audio Later 3) format mp3.

Deschideti o prezentare existenta sau creati una.
Daca aveti deja o prezentare existenta, deschideti-o intr-unul din urmatoarele moduri:

- Deschideti fisierul prin dublu click pe pictograma sa din folderul in care l-ati salvat.
- Lansati PowerPoint si din bara de Menu, apasati "File" si apoi "Open".
- Lansati PowerPoint si din bara de instrumente Standard, apasati icoana care are imaginea unui folder pentru a extrage caseta de dialog  "Open".
- Lansati PowerPoint si apasand "CTRL" si tasta "O" simultan pe tastatura pentru a trage in sus caseta de dialog "Open".
Daca nu aveti o prezentare gata, creati una mai intai si apoi, dupa care, continuati cu pasul urmator.

Cortizolul este un hormon steroid produs de glanda suprarenala, impreuna cu adrenalina, ca reactie naturala a organismului la anumite pericole externe, avand ca rezultat un exces de energie si forta.

Organismul poate percepe stresul ca pe o amenintare, de aceea cortizolul se mai numeste si hormonul stresului. Din pacate, in zilele noastre, tot mai multi oameni s-au obisnuit sa traiasca in stres, asadar nivelul cortizolului din organism este ridicat, lucru ce poate trage dupa sine o serie de probleme de sanatate, cum ar fi scaderea productiei hormonului de crestere, reducerea utilizarii glucozei, apneea, osteoporoza, constipatia, imunitatea scazuta, reducerea masei musculare si acumularea excesiva a grasimii abdominale.

Iata cum poate fi redus nivelul ridicat de cortizol din organism in mod natural:

Soundcloud este o platforma sociala de pe care utilizatorii pot inregistra, incarca, descarca si da share la cantece, pentru a le da mai departe altor utilizatori.

Multe piese de pe SoundCloud sunt disponibile pentru a fi descarcate direct de pe website, insa, in unele cazuri, utilizatorii trebuie sa foloseasca alte metode, pentru a obtine cantecele dorite. Iata 3 metode de a descarca muzica din SoundCloud:

Metoda 1. Folosind Chrome, Firefox sau Safari

Daca doriti sa incarcati instalatia de aer conditionat din masina veti avea nevoie de un kit ce incarcare, de freon (agent frigorific), de ochelari de protectie si de anumite informatii, dupa cum urmeaza:

Stabiliti daca mai exista freon in sistemul de racire a masinii. Daca sistemul este complet descarcat, ar putea fi contaminat si incarcarea nu va da rezultate satisfacatoare pana cand sursa de scurgere nu va fi identificata si reparata. Sistemul poate fi reparat si curatat folosind o pompa de vid ce va indeparta aerul si umezeala. Daca sistemul a avut scurgeri trebuie sa adaugati ulei in compresor.

Verificati daca exista scurgeri evidente. Daca sistemul a pierdut freon si a incetat sa mai functioneze, inseamna ca a avut loc o scurgere si nu are rost sa il incarcati. Este indicat sa verificati furtunul si accesoriile care fac parte din sistemul de racire, aplicand o solutie de apa cu sapun pe conducte si la imbinari, bulele care apar indicand locul scurgerii.

Pentru a transfera muzica gratuit de pe iPod la un calculator poti folosi programul SharePod.

Iata cum poti transfera fisierele de muzica de pe iPod-ul tau pe calculator daca vrei sa le imparti cu prietenii, folosind acest program gratuit:

iPod Prep

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Una dintre posibilitati este Apple iTunes. Puteti folosi acest sofware cu usurinta, pentru a vedea videoclipuri si pentru a asculta fisiere audio, chiar daca aveti sau nu un iPod. Daca acesta din urma ofera portabilitate muzicii si videoclipurilor, iTunes permite cumpararea muzicii din magazine iTunes sau descarcarea de continuturi din alte surse si organizarea videoclipurilor si a fisierelor audio, utilizand un stick de memorie.

Iata cum puteti transfera fisiere iTunes pe un memory stick, pentru a economisi bani:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa