Lin, sos unt

Lista articolelor despre lin si sos unt pe AflaCum.ro

Articole despre lin si sos unt

Citeste cele mai noi articole despre lin si sos unt publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre lin si sos unt, pe AflaCum.ro!

Peste de apa dulce, linul poate fi intalnit pe fundul apelor cu un curs domol.

La noi in tara linul traieste inclusiv in balti si parcuri ca si peste ornamental. Pentru gurmanzi, este bine de stiut ca linul poate fi recunoscut dupa corpul indesat si lat in jurul cozii si dupa solzii marunti.

Acest peste micut in lungime atinge o greutate de maxim 2-3 kilograme, iar carnea sa este mai apreciata decat cea a crapului.

Daca majoritatea dintre noi suntem obisnuiti cu iahnia de fasole sau de linte, iata ca exista si peste care se prepara sub forma de iahnie.

Este vorba despre lin. Afla cum poti combina linul impreuna cu ceapa si bulionul de rosii ca sa obtii o iahnie delioaca, ca la mama acasa.

Ingrediente:

- 1,5 kg lin,

Ca orice alt tip de carne, linul este un peste de apa dulce care poate fi preparat fiert, prajit si chiar sub forma de iahnie.

Iata o mancare de lin delicioasa cu ciuperci care poate fi servita cu un pahar de vin alb.

Ingrediente:

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.

Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine

Ingrediente :

Un astfel de sos poate fi folosit la multe mancaruri: paste, fructe de mare, carne de porc sau pui si avantajul e ca nu este costisitor nici ca timp si nici ca bani. Iata ce trebuie sa faci pentru un sos reusit de usturoi cu unt:

- Untul (de preferat nesarat) trebuie sa fie topit, eventual presat cu furculita.

- Usturoiul se piseaza pana devine o pasta (se pun cca 4 catei de usturoi dar, dupa gust, mai puteti adauga).

- Ulei de masline.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.