Sos alb, smantana

Lista articolelor despre sos alb si smantana pe AflaCum.ro

Articole despre sos alb si smantana

Citeste cele mai noi articole despre sos alb si smantana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre sos alb si smantana, pe AflaCum.ro!

Mancarea de dovlecei cu sos poate fi pregatita in diverse variante: cu smantana, cu sos de rosii sau cu sos alb.

Iata o reteta clasica de dovlecei cu sos alb:

Ingrediente:

- 6 dovlecei mijlocii,
- 2 litri apa,
- sare,
- o lingura de unt,
- o lingura de faina,
- o ceasca de lapte,
- 2 linguri de branza rasa.

Puiul preparat cu sos alb si smantana este asemanator la gust cu ciulamaua, doar ca are o consistenta mai cremoasa.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de marar tocat, sare.

Mod de preparare:

Sosul Alfredo este un sos alb obtinut din smantana, unt si parmezan  in doar 5 minute in propria bucatarie.

Ingrediente pentru sosul Alfredo:

- 1 ½ cana de smantana grasa

Caramelele reprezinta un deliciu cremos si gustos pe care atat copiii, cat si adultii il iubesc. In varianta de casa, caramelele sunt si mai delicioase, fiind, in egala masura, distractiv de preparat. Azi, ti-am pregatit o reteta aparte: caramelele astea nu-ti vor provoca niciun lesin, deoarece nu vor iesi atat de dulci :)

Caramele cu smantana. Ingrediente:

- 30 grame de unt;

Iti place somonul? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala pe baza de somon. Ingrediente precum rosiile, spanacul sau smantana nu vor lipsi! Ia o foaie si un pix si noteaza!

Cum sa faci somon cu smantana, rosii si spanac. Ingrediente:

- 4 fileuri dezosate de somon;

Pipotele de pui se pot prepara in multe moduri. Fripte, prajite sau in mancaruri delicioase alaturi de alte alimente. Azi ti-am pregatit o reteta de neuitat: pipote de pui in smantana.

Pipote de pui in smantana. Ingrediente:

- un kilogram de pipote de pui;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Inghetata este un desert delicios in orice moment al anului, in special in zilele toride de vara....
Astazi, iti prezentam o reteta care se prepara din batrani, mai ales in zona Ardealului. Ne referim...
Astazi, iti prezentam un aperitiv aparte, usor de facut si pe care il poti savura in orice...
Sosul de usturoi este ideal pentru preparatele fripte din peste si pentru carnea la gratar. Iar cand...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu...