Vaca, friptura

Lista articolelor despre vaca si friptura pe AflaCum.ro

Articole despre vaca si friptura

Citeste cele mai noi articole despre vaca si friptura publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaca si friptura, pe AflaCum.ro!

Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.

Ingrediente:

- 1 kg carne macra de vaca,
- 3 cepe mijlocii,
- o lingura untura,
- o lingura bulion,
- sare.

Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste.

Ingrediente:

- 2 kg carne de vaca,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Antricoatele de vita fripte in ulei sau untura se pot servi impreuna cu sos de mustar.

Ingrediente:

- 6 antricoate,
- 2 linguri de mustar,
- o ceasca zeama de carne,
- 150 g ciuperci,
- o ceapa mijlocie,
- 2 linguri de unt,
- 2 linguri de ulei,
- un pahar de vin rosu,
- sare.

Mod de preparare:

Daca pentru friptura folositi rata salbatica, aceasta se marineaza, se lasa in aceasta solutie o ora, dupa care se impaneaza cu slanina si se da la cuptor.

Ingrediente:

- o rata,
- 100 g slanina,
- o lingura de unt,
- o lingurita de patrunjel verde tocat,
- sare,
- un paharel cu vin.

Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, intr-un loc bine ventilat inainte de a fi pregatit.

Durata aceasta de fezandare (fragezire si maturare) depinde insa de vreme si de temperatura. Pe timp umed si calduros nu trebuie tinut mai mult de trei zile. Pe timp racoros se poate pastra si o saptamina.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru friptura de vita inabusita se alege o bucata de carne frumoasa, fara os care se fierbe...
Friptura de vita este hranitoare daca stii cum sa o prepari Pentru aceasta reteta se foloseste...
O reteta foarte apreciata de gurmanzi sunt spaghetele cu carne de vita si sos. Iata cum se...
O friptura suculenta si frageda se obtine dintr-un purcel de 3-4 kilograme asezat in tava intreg. Ingrediente: ...
Pentru a obtine o friptura suculenta si aromata, pregatiti cotletele cu cateva ore inainte de a incinge...
Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori...