Virusi

Lista articolelor despre virusi pe AflaCum.ro

Articole despre virusi

Citeste cele mai noi articole despre virusi publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre virusi, pe AflaCum.ro!

Chiar daca Google Play detine un scaner antivirus incorporat, ce are capacitatea de a curata cam orice malware, este de preferat sa utilizati si o linie suplimentara de protectie.  AVG Antivirus si Lookout sunt doua optiuni excelente, ambele cu versiuni gratuite.

Pregatirea pentru descarcarea antivirusului

1. Nu e deloc complicat sa descarcati un antivirus. Inainte, insa, de a incepe, setati telefonul pentru a bloca alte aplicatii antivirus neomologate. Pentru aceasta, selectati in aceasta ordine: Setari/Securitate/Dispozitiv de administrare/Surse necunoscute. Aceasta ultima sectiune va fi setata pe modul OFF;

Nimeni nu este imun in fata racelilor comune, deoarece acestea pot fi cauzate de 200 de virusi, cei mai comuni fiind rinovirusii.

Infectia virala afecteaza partea superioara a sistemului respirator (nasul si gatul) si se raspandeste prin tuse si stranut. Cele mai comune simptome ale racelilor comune sunt: durerile in gat, nasul infundat, inflamarea sinusurilor, stranut, tuse, febra usoara si dureri frecvente de cap.

Iata un top a 10 alimente benefice in tratarea racelilor:

De mici am fost cu totii invatati ca este bine sa impartim totul cu cei din jur, insa cand vine vorba de virusi este bine sa-i pastram pentru noi.

Iata cat poate fi de usor sa evitam molipsirea celor din jur cu virusul unei raceli:

Stati acasa cand sunteti raciti si nu va lasati copiii sa mearga la scoala. Daca mergeti la serviciu nu veti da randament si veti imprastia virusii in mediul de lucru. Este indicat sa stati acasa si sa beti multe lichide, pentru a va putea reveni pe deplin si a putea fi apti de munca in cateva zile.

Citeste prospectul medicamentului Vepacel, vaccin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vepacel este un vaccin destinat utilizarii la adulti pentru protejarea împotriva gripei cauzate de subtipul H5N1 ("gripa aviara") al virusului gripal A.

Vepacel este un vaccin. Acesta contine virusuri gripale care au fost inactivate (omorate). Vepacel contine o tulpina de virus gripal numita A/Vietnam/1203/2004 (H5N1).

Ixiaro este un vaccin sub forma injectabila.

Contine ca substanta activa virusi inactivati (omorati) ai encefalitei japoneze.

Pentru ce se utilizeaza Ixiaro? Ixiaro se utilizeaza pentru protejarea adultilor impotriva encefalitei japoneze, o boala care cauzeaza inflamatia creierului. Encefalita japoneza poate fi mortala sau poate duce la invaliditate de lunga durata. Se transmite prin tantari si se intalneste cel mai des in Asia, in special in zonele rurale. Vaccinarea cu Ixiaro se recomanda persoanelor care, prin calatorii sau profesie, risca sa se expuna la virusul encefalitei japoneze.

Iata ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa alegeti un antivirus sau un program de scanare a virusilor:

Frecventa actualizarii definitiilor de virusi  reprezinta elementele pe care un antivirus le foloseste pentru a determina daca un computer este virusat. Daca acestea sunt aduse frecvent la zi, riscul virusarii scade. Asadar este indicat sa alegeti un program antivirus care actualizeaza definitiile de virusi rapid si des.

Este important ca definitiile de virusi sa fie actualizate in mod automat, deoarece virusii actioneaza rapid, iar actualizarile manuale sunt mult mai lente decat cele automate, crescand riscul virusarii mai rapide a computerului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Computerele si laptopurile nu se pot proteja singure impotriva virusilor, iar utilizatorii sunt cei care le viruseaza,...
- Verificati daca nu aveti virusi in computer. Acestia pot fi foarte daunatori, daca nu scapati de...
Majoritatea oamenilor care au psoriazis evita sa recunoasca acest lucru, in public, desi exista multi altii in...
In ultimii ani, internetul a capatat o importanta imensa in vietile fiecaruia dintre noi. Il folosim pentru...