Word, microsoft word

Lista articolelor despre word si microsoft word pe AflaCum.ro

Articole despre word si microsoft word

Citeste cele mai noi articole despre word si microsoft word publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre word si microsoft word, pe AflaCum.ro!

Exista doua tipuri de fonturi ce pot fi adaugate in Microsoft Word.

Primul poarta denumirea de TrueType si reprezinta cel mai comun tip de font, fiind usor de recunoscut de alte programe. Celalalalt tip, numit Monotype este mai mult mai complicat, deoarece necesita un design special pentru a fi creat si de aceea multe programe il recunosc mai greu.

Nu este greu sa adaugati fonturi noi in Microsoft Word. Puteti accesa site-ul Ultimate Font Download, in acest sens, care dispune de 6000 de fonturi. Exista, insa, sute de site-uri pe Internet de unde puteti descarca fonturi gratuit sau contra cost.

Folderul My Documents (documentele mele) reprezinta locatia prestabilita folosita de Word pentru a salva fisierele .doc .

Exista, de asemenea, posibilitatea de a alege un folder anume in care doriti sa salvati un document pentru prima oara. Puteti sari peste acest pas prin schimbarea locatiei prestabilite de salvare, dupa cum urmeaza:

Deschideti un document nou Word. Dati click pe icoana corespunzatoare de pe desktop sau folositi butonul Start, pentru a accesa meniul All Programs. Cand un document Word este deschis astfel ( nu prin dublu click pe un fisier .doc) aplicatia deschide in mod automat un document nou gol. Indiferent de modul de deschidere setarile modificate vor fi valabile in toate documentele Word.

Formatul portabil de documente (Portable Document File-PDF) este folosit pentru ilustrarea documenteleor 2D, pe care poate sa le prezinte, fara ajutorul vreunui software, hardware sau sistem de operare, fiind, de fapt, un document compact, ce contine o cantitate mare de informatii (text, fonturi, desene, imagini sau grafica vector).

In 1993, Adobe Systems a creat formatul de fisiere PDF, pentru schimb de documente. Acest format are o stuctura curpinsa din obiecte precum:

- Names,

Comanda  Spelling and Grammar este un instrument care se gaseste in aplicatia Microsoft Word  si care ajuta la tehnoredactarea corecta din punct de vedere ortografic si gramatical a oricarui text.

O astfel de aplicatie este valoroasa pentru toti cei ce lucreaza in domeniul redactarii de texte, pentru studenti, pentru profesori, scriitori etc.

- Mai intai, trebuie sa te asiguri ca ai pachetul Microsoft Word instalat in calculator.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.