Zarzavat, sos smantana

Lista articolelor despre zarzavat si sos smantana pe AflaCum.ro

Articole despre zarzavat si sos smantana

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si sos smantana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si sos smantana, pe AflaCum.ro!

Poate ca limba cu masline este cea mai cunoscuta reteta preparata la noi. Totusi, pentru cei care vor sa testeze si alte combinatii culinare, pot incerca limba cu sos de smantana.

Ingrediente:

- o limba de aproximativ 1 kg,

Ciupercile pot fi preparate fierte, la cuptor sau pe gratar in fel si chip.

Daca vrei sa testezi o reteta delicioasa si hranitoare, noi iti propune, mancare de ciuperci cu sos de smantana.

Ingrediente:

Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu alte legume, orez sau carne.

Afla cum se prepara musacaua de cartofi cu zarzavat:

Ingrediente:

Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza, salata, dar si zahar.

Ingrediente:

- un morcov,
- un patrunjel,
- 1/4 telina,
- un praz,
- o ceapa,
- 1/4 varza mica,
- o mana de mazare,
- o salata mica, 1/2 lingura unt,
- 1/2 lingurita zahar,
- sare,
- 2 litri zeama de carne.

Mod de preparare:

Potarnichile la tava pot fi preparate cu unt, ceapa si sos alb de smantana.

Ingrediente:

- 3 potarnichi,
- o lingura de unt,
- 2 cepe mijlocii,
- o ceasca de smantana,
- o lingurita de faina,
- sare, piper.

Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea tanara fierbe mai repede.

Totusi, daca preferati supa de gaina, aceasta are mai multa tarie, este mai grasa si multi considera ca are un gust mai concentrat, de aceea o prefera.

Ingrediente:

- 1 ½ kg carne,

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest...
Pentru a-i fragezi carnea, inainte de a prepara iepure cu zarzavat, este necesar sa puneti carnea la...
Vinetele aduc organismului un important aport de potasiu, magneziu, vitamina B6 si vitamina C. Apreciate in special...
Consumati vara cu placere in salate asortate cu rosii sau umpluti cu orez si carne, ardeii pot...
Daca in sezonul cald se pot consuma castraveti murati in saramura, pentru iarna, cele mai potrivite sunt...
Pentru amatorii de supa, se conserva pentru iarna legume combinate: rosii, radacinoase, dar si alte legume dupa...