Casa

Esti o persoana priceputa la toate? Iti place sa repari singur lucrurile prin casa? Citeste sfaturi utile despre cum poti face singur diverse lucruri prin casa luandu-ti masurile de siguranta potrivite inainte de inceperea lucrului.

Este bine sa avem intotdeauna la indemana o rezerva de apa potabila, pentru orice eventualitate.

Folosita in bucatarie de parinti si bunici la prepararea ciorbelor si a altor feluri de mancare, sarea de lamaie are mai multe intrebuintari de care nici nu stiai.

Multi oameni nu stiu ca masina de spalat vase trebuie curatata la randul ei, din cand in cand, deoarece buna functionara a acesteia poate fi afectata de depunerile de mizerie, rezultate in urma repetatelor spalari.

Iata cum puteti face o punga cu gheata, folosind lucruri la indemana din casa:

O data ce gandacii se instaleaza intr-o casa, pe langa faptul ca sunt greu de eliminat, acestia produc o serie de daune: ataca alimentele, strica obiecte ( carti, tapet, covoare) si electrocasnice si imprastie microbi in intreaga locuinta.

Oricui i se poate intampla sa incurce un marker special, a caror urme pot fi sterse, cu unul permanent.

Iata cateva metode prin care puteti deschide o sticla de vin fara tirbuson:

Desi sunt folosite de cupluri in cadrul unei cine romantice sau cu alte ocazii festive, lumanarile parfumate sunt la fel de toxice ca tigarile.

Prosoapele pot fi facute din trei tipuri de bumbac: egiptean, supima si standard.

Iata cateva sfaturi despre cum sa pastrati ordinea si curatenia in casa, implicand intreaga familie:

Pentru a-ti face cuptorul luna fara a abuza de produse chimice care iti ataca mainile si caile respiratorii, poti recurge la un amestec de ingrediente pe care le gasesti chiar la tine in bucatarie.

Dormitoarele dezordonate nu sunt deloc confortabile, deoarece lucrurile aruncate aiurea ocupa mult din spatiul de somn si odihna.

Cresterea unui lamai in casa poate fi o experienta minunata, datorita miresmei pe care o emana.

Toamna intreaga natura se transforma intr-un imens loc de joaca, fiind vremea recoltelor si a frunzelor cazatoare.

Bongul este un dispozitiv folosit pentru fumat, fiind o combinatie intre pipa si narghilea.

Folia cu bule este adesea folosita pentru a izola ferestrele cu efect de sera in timpul iernii, dar, de asemenea, pare sa functioneze bine pentru ferestrele din locuinta proprie.

Selacul este o rasina provenita de la un gandac. Cu acest produs se lacuieste lemnul, obtinut prin dizolvarea rasinei uscate in alcool denaturat, foarte utilizat in secolele 19 si 20.

Dozatoarele de apa trebuie curatate in mod frecvent, pentru a evita contaminarea cu impuritatati a apei si implicit imbolnavirea celor care o beau.

Tavile uzate pentru cuburi de gheata pot avea multe intrebuintari, datorita compartimentelor, cum ar fi: pastrarea monedelor, a nasturilor sau a altor maruntisuri.

Iata cum puteti repara sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator acasa, fara a apela la ajutorul unui specialist: