Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Daca trebuie sa conduceti pe un drum noroios este bine de stiut ca acesta poate fi destul de alunecos si ca masina se poate impotmoli.

Un alternator de masina genereaza intre 13 si 18 volti, care ajuta la buna functionare a aparatelor electronice din masina si permit pornirea acesteia, in timp ce reincarca bateria.

Cultivarea gogosarilor in spatii inchise nu implica atat de multa munca precum cresterea lor in aer liber.

Meduzele sunt ultima moda in materie de pesti ornamentali de acvariu, datorita formei si texturii intersante, ce le transforma in adevarate opere de arta vii.

Multi oameni se tem sa stea asezati prea mult timp in masina, deoarece aceasta poate fi o experienta destul de neplacuta, daca nu stati intr-o pozitie comoda.

Exercitiile yoga plank (scandurica) sunt ideale pentru pastrarea unui echilibru in organism si pentru lucrarea muschilor abdominali.

Macul este o planta versatila, luand forma mai multor soiuri, de la macul oriental, ce poate ajunge la o inaltime de 122 cm, pana la macul alpin, care atinge numai 25 de cm.

Portocalii sunt crescuti in toata lumea pentru fructele delicioase si hranitoare si se preteaza spatiilor inchise, cum ar fi interiorul unei case, a unui apartament sau a unei sere.

Trandafirii sunt niste flori frumoase, cu un miros placut, avand o varietate de culori si marimi.

Practicarea PowerYoga reprezinta un mod ideal de a combina beneficiile mentale, fizice si spirituale ale yoga cu exercitii fizice intense.

Pisicile pot deprinde prostul obicei de a-si marca teritoriului, prin pulverizarea urinei, atunci cand sunt in calduri si isi cauta un partener sau o partenera.

Constipatia nu afecteaza doar oamenii, ci apare si in cazul cainilor.

Constipatia in cazul felinelor este o afectiune comuna, mai ales in randul pisicilor mai in varsta, insa poate aparea la orice varsta.

Veterinarii prescriu pisicilor tratamente cu medicamentate pe cale orala in diferite cazuri.

Cainii de talie mare sunt mai greu de dresat decat cei de talie mijlocie si mica, deoarece oamenii nu se pot impune la fel de usor.

Cainii din rasa Beagle tind sa emita sunete inalte atunci cand experimenteaza emotii puternice sau cand duc dorul stapanului.

Ochelarii de schi sunt mai mult decat un accesoriu pentru sportivi pentru ca acestia protejeaza schiorii de razele ultraviolete.

Cactusii sunt plante ornamentale, care necesita o ingrijire deosebita in ceea ce priveste lumina soarelui, apa si solul.

In sezonul rece este foarte important sa curatati gheata de pe parbrizul masinii pentru a avea o buna vizibilitate in trafic, evitand astfel posibilele evenimente.

Daca doriti sa invatati sa patinati pe gheata si sa va mentineti echilibrul fara sa cadeti prea des, trebuie sa va echipati corespunzator, sa alegeti niste patine de calitate si sa exersati foarte mult.