Travel

Iti place sa calatoresti, sa vizitezi lumea? Descopera cum sa ai parte de vacanta visurilor tale consultand hotelurile si destinatiile cele mai populare de pe glob.

Organizarea unei calatorii presupune mai multe aspecte, printre care se numara calcularea costului acesteia. Iata cum puteti face acest lucru:

Calatoriile in strainatate sunt foarte distractive, insa implica si anumite riscuri, legate de sanatate, mai ales daca au loc in locuri cu boli rare si periculoase.

Zborurile cu avionul sunt obositoare mai ales pentru copii, deoarece acestia isi pierd usor rabdarea si devin agitati.

Viena este o locatie turistica destul de costisitoare, insa exista o serie de locuri unde puteti manca, daca dispuneti de un buget redus.

Hainele purtate in calatorii trebuie sa fie confortabile si adecvate tarii pe care o vizitati.

Majoritatea turistilor prefera plajele ca destinatie de vacanta.

Intarzierile avioanelor pot fi extrem de neplacute, obligand pasagerii sa petreaca uneori multe ore in aeroport.

Daca v-ati intrebat vreodata cum puteti face fotografii reusite de la geamul avionului, iata cateva sfaturi ce va pot fi de folos:

Pierderea unui zbor poate fi un lucru extrem de frustrant, atat din punct de vedere a timpului cat si a costurilor.

Daca esti o persoana careia ii plac muzeele mari, arta si arhitectura, atunci trebuie sa vezi Florenta.

Ah, Venetia! Ce se poate spune in plus despre acest oras vestit, ce nu s-a spus deja de mii de ori de catre cei mai vestiti poeti ai lumii, de-a lungul secolelor?

Indiferent ca e vorba despre clasa intai sau a doua, o cursa scurta sau lunga, nu ai nici o scuza de la a te simti confortabil intr-un avion.

Cunoscut si sub numele de Tara Sfanta, Israelul este o tara deosebit de frumoasa cu iesire la Mediterana, cu o incarcatura religioasa, ce dateaza de mii de ani.

Egiptul este destinatia ideala de a va petrece vacanta, daca doriti sa va bucurati de desert sau daca iubiti antropologia si doriti sa aflati lucruri noi despre sfincsi sau mumii.

Exista multe feluri in care va puteti petrece vacanta in Egipt, ca de exemplu sa pasiti pe urmele lui Lawrence al Arabiei, strabatand desertul pe camile sau puteti sa admirati apusul printre dunele de nisip, impreuna cu persoana iubita.

Iata cum se viziteaza Vaticanul:

- Faceti-va un plan al evenimentelor, la care doriti sa participati. Daca doriti sa il vedeti pe Papa, este indicat sa mergeti la Vatican duminica la pranz sau miercurea la 10:30, deoarece atunci binecuvanteaza multimea de oameni, de la balcon, mai putin iarna. Pentru a-l vedea pe Suveranul Pontif, trebuie sa cumparati un bilet de la Bazilica Sfantul Petru martea dupa-masa. Interesati-va daca Papa nu va fi plecat, in perioada in care doriti sa vizitati Vaticanul.

Una dintre cele mai mari probleme atunci cand calatorim cu avionul este recuperarea bagajelor, la debarcare.

Pierderea bagajelor poate fi foarte neplacuta si nimeni nu-si doreste asa ceva.