Audio, Video si TV

Afla cum sa-ti folosesti televizorul si in alte moduri decat in cel clasic. Vezi cum il poti conecta cu pc-ul, DVD-player-ul sau alte dispozitive si cum poti instala aplicatii.

Placa video determina, in mare parte, numarul de culori si rezolutia monitorului unui computer.

Daca lucrati cu electronice si aveti o serie de alte aparate electrice, trebuie sa fiti atenti la expunerea la radiatii.

Aflati cum sa va transferati muzica de pe iPod pe computer, urmarind pasii de mai jos:

Este obligatoriu sa cumparam muzica prin mijloace media legale.

Pentru a crea un spatiu de divertisment acasa, aveti nevoie de un sistem stereo, care va intregi ansamblul format din TV si DVD sau sistemul computerizat.

Daca sunteti interesati de televizoarele cu plasma, ar trebui sa stiti urmatoarele:

HDMI este abrevierea pentru High Definition Multimedia Interface, adica o interfata folosita pentru transmiterea, inalt calitativa, de date audio si video.

Daca nunta  ta e imortalizata pe o caseta video, trebuie sa ai in vedere ca acest tip de casete sunt depasite si pe cale de disparitie.

Va enerveaza amprentele si praful pe de ecranul plasmei TV?

Daca v-ati zgariat DVD-ul este posibil sa va pierdeti documente importante, filme, muzica sau programe.

In primul rand, ce este un cablu S Video?

Daca ai un Xbox 360 si te-ai saturat sa te uiti la ecranul ingust al calculatorului, afla ca poti conecta consola ta de joc la ecranul ceva mai mare al televizorului. Cum poti face acest lucru, vei afla imediat.

Poate vrei sa vezi niste poze aflate pe calculator pe un ecran mai mare (ca cel al televizorului) sau poate vrei sa vezi un film aflat pe calculator pe un ecran cu o diagonala si o claritate mai mare decat a pc-ului tau.

In ambele cazuri, poti face in asa fel incat televizorul sa devina un al doilea ecran pentru pc-ul tau.

Daca vrei sa vizualizezi poze sau filmulete, iar ecranul telefonulului tau ti se pare prea mic, poti sa te folosesti de ecranul TVului printr-o conexiune pe care o poti realiza intre telefon si TV.