Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Ethyol, Pulbere liofilizata pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Etruzil 2,5 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ferglurom 50 mg-5 ml, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ferriprox 500 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Ferronat , suspensie pentru uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fexofenadin Sandoz 120 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului FITOMENADION , solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Flebogammadif si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluconazol Medico Uno 150 mg, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluomizin, comprimate vaginale si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluor Vigantoletten, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fluorosidan 250 mg , Solutie injectabila i.v. si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului FLUOROSINDAN 250 mg , Solutie injectabila i.v. si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Flutasin 250 mg, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Forlax, pulbere si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Formiran, comprimate pentru solutie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fortinol EP 1% picaturi oftalmice cu eliberare prelungita, 10 mg/ml si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fortral, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Fortrans, solutie buvabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Forxiga si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.