Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Citeste prospectul medicamentului Brucelina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Bruxicam 0,5%, picaturi oftalmice, solutie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  BSS (Balanced Salt Solution) si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Budenofalk 2 mg/doza spuma rectala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

BYETTA, solutie injectabila este un medicament prevazut cu stilou injector preumplut utilizat pentru a imbunatati controlul glicemiei la adulti cu diabet zaharat de tip 2 (non-insulino dependent).

Citeste prospectul medicamentului  CAL-C-VITA® , comprimate efervescente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU + VITAMINA D , comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALCIU EFERVESCENT 200 , granule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Calendulae flos galbenele, fragmente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALMOGASTRIN , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CALPOL ® TREI PLUS , Suspensie pentru copii si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Cancidas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Canesten HC, crema si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Cantastim si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Capecitabine Accord este un medicament anticanceros.

Citeste prospectul medicamentului  Capecitabine Medac si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CARBEPSIL 200, 400 , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Carbidopa-levodopa 25-250, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  Carbimazole 5, comprimate folie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului  CARBONAT DE LITIU , comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.