Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Adrovance este utilizat in tratamentul osteoporozei (o afectiune care are ca efect fragilitatea oaselor) in cazul femeilor in post-menopauza cu risc de insuficienta a vitaminei D.

Daca aveti probleme cu cresterea in greutate, deoarece nu va puteti tine apetitul sub control, iata cateva sfaturi ce va pot fi de folos:

Afinitor este un medicament care contine substanta activa everolimus. Este disponibil sub forma de comprimate alungite de culoare galben deschis (5 si 10 mg).

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina.

Burta si colaceii care se depun pe abdomen in urma acumularii excesului de grasime sunt o problema estetica ce poate fi inlaturata cu ajutorul ierburilor.

Indicatii: Tacrolimus, substanta activa continuta de Advagraf, este un agent imunosupresor.

Advate se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarii la pacientii cu hemofilie A (o tulburare de coagulare a sangelui cauzata de absenta factorului VIII).

Indicatii: Advil Ultra este indicat in tratamentul migrenei, durerilor de cap, de spate, dentare, menstruale, reumatice si musculare, reducerea febrei.

Amicel, crema actioneaza ca antimicotic pentru dermatofiti, drojdii, ciuperci si bactericid pe bacili si coci grampozitivi, in infectii cutanate primare si secundare, sensibile.

Amoxiplusapartine grupului de antibiotice numite peniciline.

Indicatii prospect: Batrafen este recomandat in tratarea  infectiilor cutanate provocate de dermatofiti, infectii cutanate mixte fungi+bacterii sau fungi + mycoplasme/chlamydii, erytrasma, pitiriasis versicolor, tinea versicolor, tinea pedis, eczeme interdigitale macerative, eczema seboreica, candidoze etc.

Bivacyn®, unguent este indicat in dermatologie, oftalmologie, ulceratii si infectii de diverse etiologii.

Indicatii: Ca mucolitic in afectiuni bronho-pulmonare acute si cronice insotite de tulburari in formarea si eliminarea secretiilor bronsice.

Indicatii: Medicina interna: Tratamentul varsaturilor de orice natura. Edem laringian, spasm glotic, laringite acute asfixiante. Tulburari de climacterium; diencefaloze.

Indicatii: Administrare nazala: rinita alergica perena; rinita alergica sezoniera (de ex. febra fanului).

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Prezentare: Vaccin combinat rujeolic si rubeolic.

Erbitux contine cetuximab, un anticorp monoclonal.

Eurespal este indicat în ameliorarea simptomelor functionale: tuse si expectoratie, din cursul bronhopneumopatiilor.

Fenistil gel trateaza urmatoarele afectiuni ale pielii: prurit in dermatoze, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.