Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Bioflu, capsule este un medicament indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator.

Captopril, comprimate este un medicament care trateaza hipertensiunea arteriala.

Cayston este un medicament constand dintr-o pulbere si un solvent reconstituite într-o solutie de inhalat prin nebulizator.

Indicatii: Terapie de substitutie estrogenica la pacientele cu tulburari datorate climacteriului natural sau indus chirurgical (doar pentru afectiuni necanceroase) de ex. simptome vasomotorii (bufeuri, transpiratii), tulburari de somn, atrofii datorate insuficientei productiei de estrogeni endogeni.

Indicatii: Tratamentul poate fi instituit inainte de a afla rezultatul culturilor sau altor analize de laborator; dar o data ce aceste rezultate devin disponibile tratamentul antiinfectios va fi ajustat corespunzator.

Diovan este un medicament care trateaza bolnavii de hipertensiune arteriala.

Indicatii terapeutice: Tusea care insoteste diferitele afectiuni ale cailor respiratorii: bronsite, traheite, faringite, pneumonii acute si cronice. Siropul are de asemenea actiune benefica in constipatii, ulcer gastro-duodenal, gastrite acute si cronice si gastroduodenite.

Enap este un medicament recomandat in hipertensiune.

Esbriet se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu fibroza pulmonara idiopatica (FPI) usoara pana la moderata.

Eurespal, sirop este un medicament indicat sugarilor si copiilor care sufera de bronsite cronice, coriza, astm.

Indicatii: Tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune, raceli, stari post gripale.

Indicatii prospect: opioid cu proprietati antitusive ( prin actiune centrala),analgezice de intensitate medie si antidiareice.

Indicatii: Solutia orala FLUCALM este un adjuvant benefic in afectiuni respiratorii insotite de tuse spastica.

Foscan este o solutie injectabila care contine substanta activa temoporfina (1 sau 4 mg/ml).

Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei neproductive, iritative, la copil.

Pivalone este o solutie nazala indicata in rinite de diverse etiologii.

Pressing, comprimate efervescente, 10 mg vindeca rinita si unele forme de urticarie.

Indicatii: Purinethol este indicat in tratamentul leucemiei acute, atat in inducerea remisiunilor, cat mai ales, in mod particular, in terapia de intretinere din leucemia limfoblastica acuta si din leucemia mielocitara acuta.

Prospect Septolete® Plus: Aceste comprimate de supt amelioreaza durerile de gat si are actiune analgezica si antimicrobiana locala.

Digestia reprezinta procesul prin care mancarea este descompusa in particule ce pot patrunde in fluxul sanguin.