Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Finanorm este indicat pentru tratamentul si controlul hiperplaziei benigne de prostata (HBP) si pentru prevenirea evenimentelor urologice

Indicatii: Ceftazidime este o cefalosporina bactericida rezistenta la majoritatea b-lactamazelor si activa asupra unei game largi de germeni gram pozitivi si gram negativi. Este indicata in tratamentul infectiilor unibacteriene sau pluribacteriene, determinate de germeni sensibili.

Indicatii: LEVITRA este un tratament pentru disfunctia erectila (DE) la barbati - denumirea medicala pentru dificultati in a obtine sau a mentine o erectie.

Nilfan este un medicament util in alergii.

Ospamox, granule este indicat in infectii de diferite tipologii.

PegIntron se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hepatita cronica (de lunga durata) de tip C (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C).

Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste.

Aerosept este util in improspatarea aerului din locuinte.

Aldecin este indicat in tratamentul astmului bronsic, in mod special in tratamentul pacientilor care devin dependenti in urma administrarii de corticosteroizi sistemici sau de ACTH,dar si in cazul pacientilor a caror afectiune nu mai poate fi controlata de catre alte medicamente.

Alopurinol sunt niste medicamente prescrise in guta cronica, ele avand particularitatea de a inhiba formarea acidului uric.

Amofilin este un medicament care stimuleaza centrul respirator, favorizand eliminarea secretiilor bronsice.

Ampidar trateaza toate infectiile cu microorganisme sensibile la ampicilina.

Asmofug, solutie uz intern este un medicament  prescris bolnavilor de astm si bronsita.

Astmopent este un spray cu aerosol folosit in diverse afectiuni ale aparatului respirator.

Indicatii: Corticoterapia cronica a astmului bronsic.

Indicatii si utilizare: Infectii ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

Aerosolul cu Beclometazone dipropionate este destinat unei utilizari de lunga durata.

Bilobil Forte este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar o data cu varsta.

Bioflu, capsule este un medicament indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator.