Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Herpes zoster, herpes simplex I si II, bronsite virale, panencefalita sclerozanta subacuta - PESS, eucefalite virale, rujeola, varicela, oreion, gripa, hepatite infectioase, pre-SIDA.

Keppra 250 mg comprimate filmate este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).

Lasonil este un unguent folosit in cazul diverselor rani.

Indicatii: Platamina are un rol clar stabilit in tratamentul tumorilor testiculare.

Indicatii: Femei: inducerea ovulatiei. Barbati: stimularea spermatogenezei in caz de hipogonadism hipogonadotrop primar sau secundar.

Indicatii prospect: Myleran este indicat in tratamentul paleativ al leucemiei granulocitare cronice. Desi nu este curativ, Myleran este foarte eficient in reducerea masei granulocitare totale, ameliorand simptomele bolii si imbunatatind statusul clinic al pacientului.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii terapeutice: Tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse (mai ales origine spastica), al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Adrenostazin este o solutie injectabila indicata in profilaxia si tratamentul starilor hemoragice prin fragilitate capilara: purpura idiopatica, hemoragii retiniene, telangiectazie familiala, epistaxis, hemoptizii; pre- si postoperator in chirurgia otorinolaringologica, in interventiile pe prostata si in alte interventii chirurgicale.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerii de etiologii diverse, mai ales cele de origine spastica, al febrei ce nu raspunde la alte antipiretice.

Indicatii prospect: Tulburari de dinamica sexuala in special erecto-ejaculatorii, primare sau secundare unor tulburari psihice, asociate sau nu cu alterarea spermatogenezei.

Prospect medicament bioparox spray: Bioparox spray este indicat in tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite.

Biorinil, spray nazal este indicat in rinite acute si subacute, rinite, rinofaringite.

Bixtonim picaturi de nas este o solutie nazala folosite in tratamentul rinitelor seroase acute si subacute, rinopatii alergice, edem postoperator al mucoasei nazale, sinuzite.

Blexon este un medicament indicat in tratarea infectiilor de tract urinar.

Calciparine este o solutie injectabila folosita pentru prevenirea si tratarea maladiei trombo-embolice si a starilor trombogenice.

Ciprinol este un medicament indicat in tratamentul infectiilor de diferite etiologii.

Prospect: Debrisan este indicat in tratamentul plagilor exsudate si infectate cum sunt plagile chirurgicale si posttraumatice, ulcerele de decubit si ulcerele de la nivelul membrelor inferioare.

Diaprelul se adreseaza diabeticilor care necesita tratament antidiabetic oral: diabet non-acidocetozic, non-insulinodependent al adultului si al varstnicului, daca regimul prescris nu este suficient pentru a restabili echilibrul glucidic.