Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Glyclada 30 mg, comprimate face parte din grupul de medicamente sulfonamide.

Indicatii: Iodosept Unguent: ca antiseptic topic in tratarea si prevenirea infectiilor pielii ca: taieturi, rani, julituri, arsuri. Pentru intretinerea ranilor de varicela, ranilor datorate decubitusului prelungit, stazei ulceroase si furunculelor.

Ixiaro este un vaccin sub forma injectabila.

Lanoxin este indicat in tratamentul insuficientei cardiace cronice. Beneficiul terapeutic maxim se obtine la pacientii cu dilatatie ventriculara.

Testul MiraCare Rapid HIV Antibody este un test imunologic calitativ de unica folosinta pentru detectarea de anticorpi contra virusului imunodeficientei umane (SIDA) tip 1 si tip 2 in ser uman, plasma sau sange integral.

Motilium, suspensie orala este un medicament indicat pentru digestie si este un gastrocinetic si antivomitiv sintetic pentru uz oral sau rectal.

Oslif Breezhaler este un medicament care contine substanta activa indacaterol.

Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).

Indicatii: Ospenul este indicat in tratarea si prevenirea infectiilor usoare si semisevere, provocate de microorganisme sensibile la penicilina: Infectii O.R.L.: boli cu streptococi (scarlatina, angina tonsilara, angina Vincent, faringite, tonsilo-faringita, rinofaringita purulenta), otita medie acuta, sinuzita.

Parlodel este un medicament indicat in tratarea bolii Parkinson.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopatii, rujeola, tuse convulsiva. Tuse spasmodica si reflexa. Tuse seaca si iritativa.

Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii.

Picnaz este un medicament care decongestioneaza mucoasa nazala si este indicat in rinite, rinofaringite, sinuzite acute.

Pivalone cu neomicin este un decongestionant al mucoasei nazale.

Pixuvri este utilizat in tratamentul pacientilor adulti cu limfom non-Hodgkin cu celule B.

Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Indicatii: Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV) asimptomatici sau aflati in stadiile initiale de progresie a bolii HIV.

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Ristaben este un medicament care contine substanta activa sitagliptina.

Rulid este un antibiotic indicat pentru infectiile tractului respirator si in infectiile genitale.