Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii: tuse gripala, rinofaringite, traheite, laringite, bronhopneumopatii, rujeola, tuse convulsiva. Tuse spasmodica si reflexa. Tuse seaca si iritativa.

Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii.

Picnaz este un medicament care decongestioneaza mucoasa nazala si este indicat in rinite, rinofaringite, sinuzite acute.

Pivalone cu neomicin este un decongestionant al mucoasei nazale.

Pixuvri este utilizat in tratamentul pacientilor adulti cu limfom non-Hodgkin cu celule B.

Rebetol este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Indicatii: Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV) asimptomatici sau aflati in stadiile initiale de progresie a bolii HIV.

Ribavirin Teva este un medicament care contine substanta activa ribavirina.

Ristaben este un medicament care contine substanta activa sitagliptina.

Rulid este un antibiotic indicat pentru infectiile tractului respirator si in infectiile genitale.

Indicatii: Pentru controlul simptomelor si reducerea nivelelor plasmatice ale hormonului de crestere si somatomedinei C la pacientii cu acromegalie la care nu se obtin rezultate adecvate prin interventie chirurgicala, radioterapie sau tratament cu agonisti ai dopaminei.

Simulect este o pulbere care trebuie amestecata cu un solvent pentru a se obtine o solutie injectabila sau perfuzabila (picurare in vena).

Sintrom este recomandat in tratamentul si profilaxia bolii tromboembolice.

Indicatii: Stocrin este un medicament antiviral. Acest medicament se utilizeaza impreuna cu alte medicamente antivirale pentru a trata adultii si copiii cu varsta de 3 ani sau mai mare care sunt infectati cu virusul imunodeficientei umane de tipul 1 (HIV-1), un virus care cauzeaza sindromul imunodeficientei autodobandite (SIDA).

 Sustiva este un medicament antiviral.

Tamiflu,  75 mg capsule tari  este prescris pentru tratarea si preventia gripei.

Indicatii si mod de administrare: In hipertensiunea arteriala usoara sau moderata, se incepe cu 12,5 mg de 2 ori pe zi, crescand la intervale de 2-4 saptamani pana la 25 mg de 2 ori pe zi, la nevoie 50 mg de 2 ori pe zi; in hipertensiunea grava doza poate fi crescuta pana la cel mult 50 mg de 3 ori pe zi si se poate asocia cu diuretice, blocante ale canalelor de calciu, eventual cu alte antihipertensive.

Indicatii: Valtrex este indicat pentru tratamentul herpesului zoster (vezicule). Valtrex accelereaza disparitia durerii: reduce durata episodului si proportia pacientilor cu durere asociata herpesului, care include atît neuralgia acuta, cat si cea postherpetica.

ViraferonPeg este un medicament care contine substanta activa peginterferon alfa-2b.

Zerit este un medicament care contine substanta activa stavudina.