Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Fluidifica secretiile traheobronsice vascoase in afectiuni acute si cronice ale cailor respiratorii. In tulburari de formare si transport al secretiilor.

Indicatii: Afectiunile inflamatorii acute si cronice ale mucoasei bronsice.

Indicatii: Astmul bronsic persistent usor, moderat, sever, astmul de efort inadecvat controlat cu cromoglicat disodic si beta2-agonisti, astm bronsic cu functie ventilatorie suboptimala, indiferent de prezenta simptomelor (sindrom obstructiv distal), BPOC.

Ceplene este o solutie perfuzabila care contine substanta activa histamina diclorhidrat (0,5 mg/0,5 ml).

Indicatii: Cetrorelix 0,25 mg este utilizat pentru prevenirea ovulatiei premature, pe perioada unei stimulari ovariene controlate, urmata de preluarea oocitelor si de tehnici de reproducere asistata.

Indicatii prospect: Cetrorelix 3 mg este utilizat pentru prevenirea ovulatiei premature, pe perioada unei stimulari ovariene controlate, urmata de preluarea oocitelor si de tehnici de reproducere asistata.

Indicatii: Rinite alergice sezoniere si perene; conjunctivite alergice; urticarie cronica idiopatica si alte dermatoze alergice.

Indicatii: Tuse iritativa neproductiva; dureri de intensitate moderata (se asociaza obisnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic-antipiretic); diaree acuta.

Colobreathe este indicat în abordarea terapeutica a infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteria Pseudomonas aeruginosa.

Cyclo Progynova contine ambele tipuri de hormoni care scad in timpul climacteriului (cunoscut de asemenea ca menopauza): estradiol si progestogen.

Indicatii: Este indicat pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si tusei convulsive.Vaccin adsorbit impotriva difteriei, tetanosului si tusei convulsive.

Ebixa se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.

Indicatii: Se administreaza doar adultilor si copiilor cu greutatea corporala de 15 kg sau mai mare pentru tratamentul simptomatic al durerii moderate pana la cea severa, care nu cedeaza la monoterapia cu acid acetilsalicilic sau paracetamol.

Elaprase se foloseste ca terapie de inlocuire enzimatica in tratarea sindromului Hunter (Mucopolizaharidoza tip 2) atunci cand valoarea iduronat-2-sulfatazei din corp este mai mica decat normal.

Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza.

Indicatii: Esberitox N este indicat in terapia infectiilor respiratorii acute si cronice, de origine bacteriana sau virala, la copii si adulti, ca adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru infectii bacteriene severe.

Evoltra se utilizeaza pentru tratarea pacientilor tineri cu leucemie limfoblastica acuta (LLA),

Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, necontrolat adecvat cu antidiabetice orale si necesitand insulinoterapie.

Indicatii prospect: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Indicatii: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.