Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Administrare nazala: rinita alergica perena; rinita alergica sezoniera (de ex. febra fanului).

Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu analgezice opioide.

Prezentare: Vaccin combinat rujeolic si rubeolic.

Erbitux contine cetuximab, un anticorp monoclonal.

Eurespal este indicat în ameliorarea simptomelor functionale: tuse si expectoratie, din cursul bronhopneumopatiilor.

Fenistil gel trateaza urmatoarele afectiuni ale pielii: prurit in dermatoze, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.

Indicatii: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Fluimucil contine ca pricipiu activ N-acetilcistenia. El fluidifica si dizolva secretiile dense din caile respiratorii si favorizeaza eliminarea lor.

Indicatii: Epilepsie: ca monoterapie in tratament convulsiilor partiale, cu/fara fenomene de generalizare secundara, la adulti si copii peste 12 ani.

Indicatii: GANFORT este un medicament pentru ochi utilizat pentru controlul glaucomului. Contine doua substante active diferite (bimatoprost si timolol) ambele reducand tensiunea oculara (de la nivelul ochiului) crescuta.

Indicatii: Tuse convulsiva si tuse uscata iritanta.

Adrenalina injectabila contine epinefrina si este recomadata in caz de soc anafilactic si in astmul bronsic.

Amicel, ovule sunt actioneaza ca antimicotic (dermatofiti, drojdii, ciuperci, in special Candida albicans), bactericid (bacili si coci grampozitivi), in infectii si suprainfectii vaginale primare si secundare, sensibile la chimioterapie.

Ariclaim se foloseste pentru tratarea:

Bactrim®, comprimate este un agent chimioterapeutic cu actiune duala si proprietati bactericide.

Belara, tablete sunt medicamente folosite in contraceptia orala.

Betagin este un medicament sub forma de spray indicat in vulvovaginite acute si cronice, leucoree; pentru ingrijire inainte si dupa interventii ginecologice.

Indicatii: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta, bronsita cronica simpla sau obstructiva, astm bronsic, bronsiectazii, alte afectiuni pulmonare acute sau cronice, sinuzita.

Indicatii prospect: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta, bronsita cronica simpla sau obstructiva, astm bronsic, bronsiectazii, alte afectiuni pulmonare acute sau cronice, sinuzita.

Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor cailor respiratorii implicand marirea vascozitatii mucusului: bronsita acuta si cronica, traheobronsita; bronhopneumopatii cronice obstructive, bronsiectazii; sinuzita acuta si cronica; pneumoconioze; laringite.