Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Indicatii: Tuse iritativa neproductiva; dureri de intensitate moderata (se asociaza obisnuit cu acid acetilsalicilic sau alt analgezic-antipiretic); diaree acuta.

Colobreathe este indicat în abordarea terapeutica a infectiilor pulmonare cronice cauzate de bacteria Pseudomonas aeruginosa.

Cyclo Progynova contine ambele tipuri de hormoni care scad in timpul climacteriului (cunoscut de asemenea ca menopauza): estradiol si progestogen.

Indicatii: Este indicat pentru prevenirea combinata a difteriei, tetanosului si tusei convulsive.Vaccin adsorbit impotriva difteriei, tetanosului si tusei convulsive.

Ebixa se utilizeaza pentru tratamentul pacientilor cu boala Alzheimer moderata pana la severa.

Indicatii: Se administreaza doar adultilor si copiilor cu greutatea corporala de 15 kg sau mai mare pentru tratamentul simptomatic al durerii moderate pana la cea severa, care nu cedeaza la monoterapia cu acid acetilsalicilic sau paracetamol.

Elaprase se foloseste ca terapie de inlocuire enzimatica in tratarea sindromului Hunter (Mucopolizaharidoza tip 2) atunci cand valoarea iduronat-2-sulfatazei din corp este mai mica decat normal.

Indicatii: Spectrul antimicrobian este asemanator celui al penicilinei G, cuprinzand si stafilococul secretor de penicilinaza.

Indicatii: Esberitox N este indicat in terapia infectiilor respiratorii acute si cronice, de origine bacteriana sau virala, la copii si adulti, ca adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru infectii bacteriene severe.

Evoltra se utilizeaza pentru tratarea pacientilor tineri cu leucemie limfoblastica acuta (LLA),

Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, necontrolat adecvat cu antidiabetice orale si necesitand insulinoterapie.

Indicatii prospect: Tratamentul si controlul hiperplaziei prostatice benigne (HPB) pentru reducerea dimensiunilor marite ale prostatei, ameliorarea debitului urinar si a simptomelor asociate cu HPB.

Indicatii: Tratamentul mucolitic in bolile bronhopulmonare acute si cronice care sunt insotite de tulburari ale secretiei si eliminarii mucusului.

Indicatii: Flonidan este indicat ca tratament preventiv si curativ in:

Indicatii: Tratamentul leucemiei limfocitare cronice cu celule B (LLC) la pacientii cu rezerva medulara suficienta.

Indicatii terapeutice: Gemcitabina este indicata in tratamentul pacientilor avand cancer pulmonar local, avansat sau cu metastaze. Gemcitabina a demonstrat ca are efect si in cazuri avansate de cancer de san, ovarian, de prostata si carcinoame pulmonare. Raspunsuri pozitive au fost demonstrate in stadiile avansate de cancer renal, pancreatic si biliar.

Gilenya se utilizeaza pentru tratamentul adultilor cu scleroza multipla (SM) extrem de activa.

Indicatii prospect: Tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.

Hexacima este un vaccin.

Descriere: Acest analog al insulinei umane Lilly se deosebeste de alte insuline intrucat are o structura unica, isi face efectul foarte rapid si are un timp scurt de actiune. Insulina Lispro trebuie administrata cu cel mult 15 minute inainte de mese.