Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

PegIntron se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hepatita cronica (de lunga durata) de tip C (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C).

Actiune terapeutica: Hormon progestogen natural, are proprietati asemanatoare Medroxiprogesteronului (vezi), dar efectul este mai putin intens; nu este activ pe cale orala.

Ribavirin BioPartners se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C cronice (boala a ficatului cauzata de infectia cu virusul hepatitei C) la pacienti cu varsta de trei ani si peste.

Aerosept este util in improspatarea aerului din locuinte.

Aldecin este indicat in tratamentul astmului bronsic, in mod special in tratamentul pacientilor care devin dependenti in urma administrarii de corticosteroizi sistemici sau de ACTH,dar si in cazul pacientilor a caror afectiune nu mai poate fi controlata de catre alte medicamente.

Alopurinol sunt niste medicamente prescrise in guta cronica, ele avand particularitatea de a inhiba formarea acidului uric.

Amofilin este un medicament care stimuleaza centrul respirator, favorizand eliminarea secretiilor bronsice.

Ampidar trateaza toate infectiile cu microorganisme sensibile la ampicilina.

Asmofug, solutie uz intern este un medicament  prescris bolnavilor de astm si bronsita.

Astmopent este un spray cu aerosol folosit in diverse afectiuni ale aparatului respirator.

Indicatii: Corticoterapia cronica a astmului bronsic.

Indicatii si utilizare: Infectii ale cailor respiratorii superioare si inferioare.

Aerosolul cu Beclometazone dipropionate este destinat unei utilizari de lunga durata.

Bilobil Forte este recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale ce apar o data cu varsta.

Bioflu, capsule este un medicament indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator.

Captopril, comprimate este un medicament care trateaza hipertensiunea arteriala.

Cayston este un medicament constand dintr-o pulbere si un solvent reconstituite într-o solutie de inhalat prin nebulizator.

Indicatii: Terapie de substitutie estrogenica la pacientele cu tulburari datorate climacteriului natural sau indus chirurgical (doar pentru afectiuni necanceroase) de ex. simptome vasomotorii (bufeuri, transpiratii), tulburari de somn, atrofii datorate insuficientei productiei de estrogeni endogeni.

Indicatii: Tratamentul poate fi instituit inainte de a afla rezultatul culturilor sau altor analize de laborator; dar o data ce aceste rezultate devin disponibile tratamentul antiinfectios va fi ajustat corespunzator.

Diovan este un medicament care trateaza bolnavii de hipertensiune arteriala.