Sanatate

Mancarea, igiena si stilul de viata ne influenteaza in mod direct sanatatea! Afla ce diete sau ce tratamente sa urmezi pentru anumite boli, rani si accidente!

Diete Tratamente Boli Rani si accidente Igiena Alimentatie sanatoasa Ceaiuri Medicamente

Zevalin se gaseste sub forma unui kit pentru prepararea de ibritumomab tiuxetan marcat radioactiv cu Ytriu-90.

Iata o serie de alimente ce ajuta la detoxifierea ficatului, in mod natural:

Nu este nimic mai relaxant sau care sa te rasfete mai mult decat un minunat tratament facial facut de tine si un tratament spa facut acasa.

Leurda este o leguma salbatica din familia usturoiului.

Afacort, colir este o solutie oftalmica eficienta care se aplica direct in sacul conjunctival avand permeabilitate foarte buna in camera anterioara, absorbtie rapida in keratoid si in lichidul intraocular.

Indicatii prspect Afonilum Retard Forte: Prevenirea si tratamentul dispneei datorate bronhospasmului din bronhopneumopatii cronice obstructive (astm bronsic, bronsita cronica, emfizem pulmonar).

Indicatii: Amaryl este indicat pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2, atunci cand numai dieta, exercitiile fizice regulate si reducerea greutatii corporale nu realizeaza un control adecvat al glicemiei.

Acest medicamenteste indicat intr-o sfera larga de afectiuni:

Baby Drink este um medicament naturist pentru sugari.

Bivacyn este un unguent oftalmic pe baza de neomicina utilizat in mai multe situatii.

Bretaris Genuair se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulti.

Cholinex sunt niste comprimate de supt cu efect rapid si tripla actiune: amelioreaza durerile de gat, distrug bacteriile si reduc inflamatia.

Dienille este un medicament folosit pentru contraceptie hormonala.

Epirubicina apartine grupei citostaticelor (medicamente impotriva cancerului). Epirubicina opreste inmultirea celulelor canceroase.

Indicatii: Profilaxia si tratamentul hemoragiilor prin ruptura de vase mici (in panza), in cursul interventiilor chirurgicale sau in diverse situatii clinice - ciroza si hepatita cronica, hemoragii in sfera ginecologica, purpura, echimoze si hematoame spontane, epistaxis, hemoragii gingivo-dentare, hemoragii de natura medicamentoasa (prin anticoagulante sau antiinflamatorii nesteroidiene).

Fasturtec este un medicament care contine substanta activa rasburicaza.

Tratamentul hipertensiunii arteriale. Tratamentul insuficientei cardiace simptomatice.

Indicatii: Hipertensiune arteriala usoara sau moderata

Glimepirida, comprimate este indicata in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 atunci cand dieta, exercitiile fizice si scaderea greutatii corporale nu sunt suficiente.

Indicatii: Diabet zaharat de tip 2, insulino-independent.